pure_001.JPG
pure_002.JPG
pure_003.JPG
pure_004.JPG
pure_005.jpg

60% på oxygenbehandlingen kaldt ’The Madonna Treatment’. Pure Deluxe tilbyder den populære ansigtsbehandling, der gennemfugter og udjævner linjer

399,- / 999,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

60% på oxygenbehandlingen kaldt ’The Madonna Treatment’. Pure Deluxe tilbyder den populære ansigtsbehandling, der gennemfugter og udjævner linjer

Opfriskende oxygenbehandling med vitaminboost

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre


Først var det ikonet Madonna, der var stor fan af oxygenbehandlinger og gjorde dem verdenskendte. I dag har flere danske kendisser som Natasja Crone og Vickie Jo også stor glæde af det populære ansigtsløft. Tv-værten Michelle Bellaiche fortæller, at det føles som "at få verdens blødeste smør smurt i ansigtet." Nu er turen så kommet til dig.


Kom smuk igennem de kolde og triste måneder med lækker ansigtspleje a la Madonna. På 45 minutter bliver din hud glattere og mere spændstig - uden kirurgiske indgreb eller sprøjter. Hele seancen hos Pure Deluxe varer cirka 1 time. Den anerkendte oxygenbehandling består både af ilt under højt tryk og en blødgørende serum, der indeholder blandt andet vitaminer og grøn te. Ved hjælp af det høje tryk presses serummet ind i huden, hvilket føles som et køligt pust. Den indvendige iltning går i blodet og ilter din hud indefra, hvilket giver dit ansigt et fantastisk løft.

Ansigtsbehandlingen Intraceuticals blev for alvor kendt, da sangerinden Madonna afslørede behandlingen som hemmeligheden bag sit ungdommelige ydre. Ifølge Madonnas personlige hudterapeut, Michelle Peck, er denne behandling den eneste, som har en effekt.

Samme behandling har du mulighed for at få hos Pure Deluxe i Indre By. Her er indretningen lys, elegant og holdt i sort & pink, personalet er sødt og imødekommende, og musikken er stille & behagelig. En ekstra bonus ved oxygenbehandlingen er, at den giver øjeblikkelige resultater.

Her på Downtown-redaktionen kan vi ikke garantere, at du kommer til at ligne Madonna på en prik, men du kan i hvert fald glæde dig til en friskere, glattere og mere strålende hud uden bivirkninger eller smerter. Med dagen tilbud får du også 15 procents rabat hos Pure Deluxe på din næste oxygen-behandling.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.02.2011 til 01.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid via tlf: 33 14 30 30 eller 25 90 30 30 eller via mail: info@pure-deluxe.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag: 10-18

Lørdag: 10-16

www.pure-deluxe.dk

Aftalepart

Pure Deluxe
CVR: ??

Adresse

Vesterbrogade 26
KBH V
  • Pure Deluxe
    Pure Deluxe
    Vesterbrogade 24, 2. th.
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation