danni_001.JPG
danni_003.JPG
Fris_C3_B8r_202.jpg
Danni_20Sigen_003.png
Danni_20Sigen_001.png
Danni_20Sigen_002.png
Billede_203.png
Billede_202.png

Få 60% på klip og farve eller striber hos frisør Danni Sigen i Salon Matrix på Gammel Kongevej

562,- / 1.405,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Få 60% på enten klip & farve eller klip & striber hos anerkendte frisør Danni Sigen på Gammel Kongevej

Alt er muligt

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Sæt dig godt til rette i en af Salon Matrixs behagelige stole og nyd, at du kan være helt tryg ved de kyndige hænder, som sidder på den mand, der altid lytter og kommer med gode råd, men respekterer at dit hår skal passe til dig.

Danni tog i 2010 springet som selvstændig - kun ét år efter, at han var færdiguddannet fra den 4-årige frisøruddannelse på Københavns Frisørskole.

Trods Dannis unge alder har han allerede haft fingrene i mange projekter - både indenfor tv og mode. Han styler modeller til modeshows under Modeugen og har været frisør i Christinas Talkshow på DK4, hvor han også var med i programmet for at vejlede om personlig styling. Siden blev han personlig frisør for Christina Hedegaard, der er værtinde på showet.

Dannis motto er "alt er muligt". Hermed ikke sagt, at du aldrig bør lade dig begrænse, men bare at du altid bør fokusere på mulighederne frem for forhindringerne.

Danni er kvalitetsbevidst og meget kræsen med de produkter, han vælger at bruge. På den baggrund er han ved at udvikle sin egen produktserie, som er helt fri for parabener og andre kemiske tilsætningsstoffer.

"Det vigtigste for mig er at give mine kunder en god oplevelse og så selvfølgelig sørge for, at de går ud af salonen med lækkert hår og et par ekstra fif, som de kan tage med hjem foran spejlet og arbejde videre med. Det er ikke i min interesse at give mine kunder frisurer, de ikke selv kan sætte. Det skal være en menneskeret at have god hårdag. Hver dag".

Forkæl dig selv med dagens tilbud og stik ind i Salon Matrix, hvor Danni står parat til at give dig en fantastisk behandling, hvor du er i centrum fra start til slut.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.02.2011 til 01.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tidsbestilling påkrævet. Bestil tid på tlf.: 31 78 75 72Information

Åbningstider & hjemmeside:

Tirsdag - fredag: 12.00 - 20.00

Lørdag: 09.00 - 17.00

www.dannisigen.com

Aftalepart

Danni Sigen
CVR: ??
  • Danni Sigen
    Salon Matrix
    Gl. Kongevej 96
    1850 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation