tapas_20bb.jpg
drinks_20byens_20cafe.jpg
mad.jpg
Atmosphere_004.jpg
atmosphere_005.JPG

55% på 2 x tapastallerken & 2 x cocktail hos cocktailloungen Atmosphere. Lækre tapas, prisvindende cocktails og eksklusiv stemning lige ved Kgs. Nytorv

200,- / 440,-
 • 55% rabat
 • Slutter om

55% på 2 x tapastallerken & 2 x cocktail hos cocktailloungen Atmosphere. Lækre tapas, prisvindende cocktails og eksklusiv stemning lige ved Kgs. Nytorv

Fantastisk atmosfære

Skribent: Wendy Beekhuis

Atmosphere er en nyåbnet cocktaillounge med en super fed indretning. Dørene blev slået op i november 2010, og på de få måneder stedet har været åbnet er det allerede blevet en kæmpe succes. Hos Atmosphere skal man ikke blive overrasket, hvis man pludselig står ansigt til ansigt med en kendis, og de får nok ikke lov til at have den lækre cocktaillounge for dem selv ret meget længere.

Jonas Gram, der er barchef på det nye hippe sted i hjertet af København, fortæller om visionerne bag cocktailbaren:

"Vi vil ikke være som de andre - her er der plads til at nyde sin kvalitetsdrink i omgivelser, hvor der er kælet for detaljerne. I baren gør vi vores ypperste for at opnå den kvalitet, som samtlige gæster i området efterspørger".

Høj kvalitet og formidabel service er nøgleordene hos Atmosphere, og der bliver ikke sparet på lækre ingredienser i de flotte og farvestrålende cocktails. Nogle af de kvalitetscocktails, som I kan vælge imellem er f.eks.: Apple Martini, Passion Surprice, Litchi Smash, Basil Grande, Kongens Manhattan, Espresso Martini, 10 Foot Martini (vinder af Barevent 2010 i Berlin) og Brazil (vindercocktail i Yploca Cocktail Challenge Copenhagen 2010).

Udover at servere de lækreste cocktails, kan Atmosphere, som den anderledes cocktaillounge, de er, prale af at have en meget talentfuld kok tilknyttet. Han sørger for, at jeres drinks får selskab af nogle udsøgte og anderledes smagsoplevelser i form af lækre tapas. Noget af det, der gør Atmosphere unik er nemlig, at man kan få stillet den lille sult, samtidig med at tørsten bliver slukket - så er der ikke længere noget med at gå sulten hjem fra en våd aften i byen.

Med dagens tilbud får I, udover de to lækre cocktails, en flot tapastallerken med alverdens lækkerier:

 • · Mojito-marinerede laks
 • · Kold agurke-avocado veloute
 • · Hjemmelavede syltede champignons
 • · Oliven-tapanade med abrikos og hjemmelavede sprøde kiks
 • · Sød kartoffelsalat med feta, soltørret tomat og sprængt and
 • · Margarita-mousse

Velbekomme!

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.02.2011 til 10.04.2011.

Skal bruges inden klokken 21.00.

Bordbestilling påkrævet, og skal bestilles senest dagen forinden.

Referencenummer skal oplyses ved bordbestilling.Information

Åbningstider:

Torsdag: 18-02

Fredag: 16-02

Lørdag: 18-02

Aftalepart

Atmosphere
CVR: ??
 • Atmosphere
  Atmosphere
  Store Kongensgade 34
  1264 København K
Vælg variation
Vælg variation