flowers_001.JPG
flowers_002.JPG
flowers_003.JPG
flowers_004.JPG
flowers_005.JPG

Halv pris på et gavekort til den flotte blomsterbutik Flowers by Maja Maagaard lige ved Kongens Have. Betal blot 125,- og få et værdibevis på 250,-

125,- / 250,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Halv pris på et gavekort til den flotte blomsterbutik Flowers by Maja Maagaard lige ved Kongens Have. Betal blot 125,- og få et værdibevis på 250,-

Blomster og planter som passion

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Februar rimer på gråvejr og minusgrader. Men nu har du mulighed for at få tilføjet farver og eksotiske vibes. Dagens tilbud giver dig nemlig et gavekort til en værdi af 250 kroner, som du selv kan nyde godt af eller forære til en blomster-elsker. Der er frit valg på alle hylder hos det unikke blomsterhus Flowers by Maja Maagaard, der blandt andet har designede buketter, anderledes planter og søde værtindegaver.


Blomsterbinder- og dekoratør Maja Maagaard åbnede den hyggelige butik i november 2010 i et af de historiske miniature-huse ved Kongens Have. Her laver indehaveren Maja især moderne buketter, kranse, eksperimenterende dekorationer og eksklusiv blomsterkunst.

Alle varer er af højeste kvalitet, og der er garanti for en designet naturoplevelse og ny inspiration. Det lille hus danner en flot ramme om både blomsterbutik og værksted, der er indrettet i nordisk stil med naturens egne midler som træstubbe og nøgne grene.

I blomsterbutikken findes også flotte stearinlys, vaser og krukker, som er oplagte som små gaver til fødselsdag, middagsselskab eller blot som en kærlig tanke. Maja Maagaard stræber altid efter kvalitet, ligesom hun elsker at eksperimentere og lade kreativiteten udfolde sig.

"Jeg har altid været fascineret af blomster og naturens enkelthed. Jeg samler inspiration i alt, hvad jeg ser - som et iturevet hegn, en fugl eller et smukt smykke. I butikken bestræber jeg mig på at give kunderne eksklusiv blomsterkunst til en rimelig pris," siger indehaver Maja Maagaard.

Maja Maagaard har over fem års erfaring fra blomsterverdenen. Det meste af erfaringen kommer fra forskellige blomsterbutikker i Danmark. Maja har dog også lagt vejen forbi Japan under Nicolai Bergmann. Derudover det har hun deltaget i adskillige blomsterkunstkonkurrencer og vundet flere år i træk.

Betingelser

 • Kan indløses fra 11.02.2011 til 10.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Kan ikke benyttes til brudebuketter.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Tirsdag-fredag: Kl. 11-17

Lørdag-søndag: Kl. 11-15

Lukket hver mandag og den 3. weekend hver måned

www.majamaagaard.dk

Aftalepart

Flowers by Maja Maagaard
CVR: ??

Adresse

Gothersgade 60
KBH K
 • Flowers by Maja Maagaard
  Flowers by Maja Maagaard
  Kongens Have
  Gothersgade 60
  1123 København K
Vælg variation
Vælg variation