51% på 1 entré og 1 Mojito på Kellerdirk på Frederiksberg Allé

Fredagskoncerter lige ved
Frederiksberg Runddel

Johannes Nidam

Kellerdirk på parisisk inspirerede Frederiksberg Allé er et væld af ting. Kellerdirk er både café for Camp X Aveny teatret, spisested fra frokost til tidlig aften, og stedet forvandles desuden hver weekend til en uhøjtidelig natklub med pakket dansegulv. Om fredagen byder natklubben som noget særligt på en ekstra oplevelse: her spiller live bands, der for alvor forstår at starte en fest. Med Dagens Tilbud får du halv pris på entréen og en gratis Mojito oveni. Så kom ud og hør noget live musik og fest på et af Frederiksbergs eneste all night steder.

På Frederiksberg Allé, der op gennem dens historie har været en pulsåre for det københavnske teaterliv, ligger Kellerdirk og gør livet lidt sjovere og festligere for både Camp X Avenys teatergængere og natteravne fra Frederiksberg samt festglade gæster fra resten af København og omegn. Kellerdirk et af de eneste steder på Frederiksberg, der har åbent hele natten i weekenden, og det er ikke stedet, hvor selvhøjtidelighed, kølig distance og prætentiøse attituder hersker. Langt fra. Faktisk er det svært overhovedet at stå stille, når først musikken spiller og drinksene bliver langet over bardisken i løbet af natten.

Om fredagen venter en anderledes, sjov gå-i-byen oplevelse på Kellerdirk. Kellerdirk har nemlig et program spækket med live bands, der spiller kendte klassikere med alt fra Michael Jackson over TV2 til Guns N Roses. De bands, der bliver booket, har det til fælles, at de lidenskabeligt går op i at lave en god fest med energi, attitude og ren spilleglæde, og de får overbevisende vækket Bono, Madonna, George Michael og alle de andre til live på Frederiksberg.

Så kom til Frederiksberg Allé en fredag og nyd bunker af hits spillet af ægte musikere. Det er desuden en oplagt mulighed for at få afløb for dit skjulte sangtalent og synge med på forbidden pleasures fra 80ernes og 90ernes popunivers.

Program for fredage på Kellerdirk:

Fre 30/7: Back to the 80ties

Fre 6/8: Decco band

Fre 13/8: Die Herren U 2

Fre 20/8: Cruise Band

Fre 27-8: Rigtige Mænd Tv2

Fre 3/9: StageBreakers

Fre 10/9: Die Herren U2

Fre 17/9: Michael Jackson Jam

Fre 24/9: Cruise Band

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.07.2010 til 25.10.2010.

Værdibeviset kan kun indløses på fredage.Information

Åbningstider

Man-tor kl. 11.00 - 20.00

Fre-lør kl. 11.00 - 05.00

Søn kl. 11.00 - 18.00

www.kellerdirk.dk

Anmeldelser

AOK

"Festligt gå-i-byen-sted. Gode livebands, god stemning og rimelige priser!"

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Der er altid mennesker, om det er fredag eller lørdag man tager i byen, og der er aldrig ballade. Altid fed musik og god stemning, og der er altid noget nyt på kalenderen."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Kellerdirk
CVR: ??

Adresse

Frederiksberg Allé
  • Kellerdirk
    Café Kellerdirk
    Frederiksberg Allé 102
    1820 Frederiksberg C.
Vælg variation
Vælg variation