Halv pris på kaffekort til 5 x Kontra-Kaffe hos Wulff+Konstali

Bryggens perle - Wulff+Konstali

Af Frederik Plum

Om sommeren er Islands Brygge Københavnernes foretrukne åndehul, og mange kender kun kvarteret for dets sommervarme bademuligheder. Men Bryggen har et af Københavns mest hyggelige lokalmiljøer, der længe har tiltrukket kunstnere og gallerier fordi Bryggen er lidt mere 'laizzes faire' end resten af byen. Dagens Tilbud giver 5 kopper luksus-kaffe til halv pris på den charmerende lille perle Wulff+Konstali. Så tag en tur til kvarteret ved vandet og skru helt ned for tempoet, mens du nyder en kaffe i solen.

Hver dag gennemgår den lille café-butik Wulff+Konstali lokalsamfundets cyklus på Bryggen. Om morgenen åbnes dørene kl. 7 og det arbejdende folk kommer for at få morgenbrød og en kop kaffe, før de skal møde på jobbet. Lidt senere på formiddagen kommer Bryggens mange kunstnere og de lokale kreative til en omgang blødkogt æg med friskpresset juice. Omkring kl. 12 fyldes gaden med barnevogne, mens mænd og kvinder på barsel nyder en frokost på cafeen. Og sådan fortsætter det resten af dagen i et stille og roligt tempo, indtil hele bydelen har fået deres kaffe.

Poul Wulff, der står bag stedet, forklarer at det lille lokalmiljø er meget specielt, og at mange af gæsterne kender hinandens ansigter når de kommer. "Jeg tror at de har taget så godt i mod os her på Bryggen, fordi vi kredser for kvaliteten. Vi prøver at gøre det godt fra A-Z, og arbejder med de leverandører, der gør det bedst. Og det fungerer begge veje, da leverandørerne også stiller krav til vores forretning", fortæller han.

Den lille café-butik forsøger at søsætte tiltag, der kan holde det dynamiske flow. Poul Wulff forklarer: "Vi har lige fået Anika Lori til at lave et vægmaleri her i forretningen. Det giver en fed stemning, og hun er lokal, så det gør, at vi er ekstra glade for hendes værk." Men han understreger, at alle er velkomne på Bryggen, til en kop kaffe.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.05.2010 til 17.08.2010.

Der er ingen betingelserInformation

Åbningstider for

Wulff+Konstali

Man - Søn 07.00 - 19.00

www.wogk.dk

Anmeldelser

AOK

"Hos Wulff & Konstali dufter der altid af nybagt brød, og det er også en del af konceptet bag den lille eksklusive delikatesseforretning i Isafjordsgade ..."

mitkbh.dk

"Beliggenheden er skøn med mulighed for at nyde solen, når vejret er til det. Alle varer - delikatesser, drikke og fødevarer er af den højeste kvalitet."

Aftalepart

Wulff+Konstali
CVR: ??
  • Wulff+Konstali
    Wulff+Konstali
    Isafjordsgade 10
    2300 Kbh S
Vælg variation
Vælg variation