star_001.jpg
star_002.JPG
star_003.JPG
star_004.JPG

Få 50% på en sugaring-hårfjerning af ben og bikinilinje hos Star Beauty. Det er en mild behandling bestående af naturlige ingredienser

230,- / 460,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på en sugaring-hårfjerning af ben og bikinilinje hos Star Beauty. Det er en mild behandling bestående af naturlige ingredienser

Bliv vokset skånsomt og skønt inden sommer

Skribent: Linda Østergaard


Hvis du synes, at voksning er smertefuld, er det bestemt værd at forsøge sig med sugaring af ben og bikinilinje. Sukkermassen sætter sig nemlig kun i hårene og ikke på huden, og det gør derfor mindre ondt end traditionelt. Din hud efterlades blød og rar, og behandlingen holder i fire til otte uger.


Med dagens skræddersyede tilbud får du en mild og skånsom sugaring-behandling af både ben og bikinilinje hos skønhedsklinikken Star Beauty, der ligger centralt på Nørrebrogade i flotte, lyse lokaler. Sugaring er en hårfjerningsmetode, der minder om voksning, men i stedet for voks bruges en varm sukkermasse til at fjerne hårene med. Det er en urgammel, traditionel metode, som stammer fra Mellemøsten.

Selve hårfjerningen tager cirka 45 minutter og er én samlet behandling, der gælder for både ben og bikinilinje. De fleste erfarer, at sugaring gør langt mindre ondt end en voksbehandling. Huden bliver langt mindre irriteret end under en traditionel behandling, da sukkeret blandt andet virker exfolierende og rensende. Risikoen for rødme og indgroede hår er også langt mindre efter denne behandling.

En anden stor bonus er, at du ikke behøver vente på, at hårene bliver flere centimeter lange, før du kan få en behandling. Sugaring kan laves ligeså snart, hårene begynder at vokse ud og er cirka to millimeter. Sugaring består desuden af 100 procent naturlige ingredienser - og er lavet uden dyreforsøg og har ingen skadelige bivirkninger.

Mange kvinder oplever, at hårene bliver finere og færre med regelmæssige sugaring-behandlinger gennem længere tid. En behandling holder i cirka fire til otte uger. Du får oveni dagens tilbud også 100 kroner i rabat på din næste hårfjerning hos Star Beauty, hvis du bestiller samme dag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.02.2011 til 09.08.2011.

Max. 3 værdibeviser pr. person.

Kan kun benyttes af kvinder.

Bestil tid via tlf.: 5039 3970eller mail: info@starbeauty.dkInformation

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag-fredag: 9-18

Lørdag: 10-14 (kun i februar og marts)

www.starbeauty.dkAnmeldelser

Trustpilot.dk

"Jeg ville bare lige sige tak for en lækker ansigtsbehandling. I var rigtig søde, og det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger jer på Nørrebro ;-)"

Set hos trustpilot.dk

Aftalepart

Pure Facial (Star Beauty)
CVR: 33572727

Adresse

Nørrebrogade 13
Kbh N
  • Pure Facial
    Star Beauty
    Nørrebrogade 13
    2200 København
Vælg variation
Vælg variation