Hud_001.jpg
Hud_002.jpg
Hud_003.jpg

Halv pris på en times fantastisk ansigtsbehandling for 2 pers. Nyd en fabelagtig wellnessoplevelse med en du holder af hos prisbelønnede Hudpleje.dk

500,- / 1.000,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Halv pris på en times fantastisk ansigtsbehandling for 2 pers. Nyd en fabelagtig wellnessoplevelse med en du holder af hos prisbelønnede Hudpleje.dk

Deluxe hudpleje for to

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Hos Hudpleje.dk er der tale om forkælelse på rigtig højt plan - og så kan du endda dele oplevelsen med en af dem, du holder allermest af. Kan det blive meget bedre?

Indehaver Mark von Rosing er uddannet ingeniør, men fik mod på at starte virksomhed i hudplejebranchen for nogle år siden. Med en idé om at forbedre både behandlinger og service er han nu ejer af Danmarks største hudplejekæde, der to år i træk er blevet kåret til byens bedste servicevirksomhed af København City Guide.

Hudpleje.dk har i mange år haft succes med at kombinere hudterapi og zoneterapi. Det har resulteret i udviklingen af et helt unikt koncept inden for professionel hudpleje: Touch point-behandlinger.

Med disse behandlinger analyserer hudterapeuterne din hud via zoneterapi og kan derved lettere finde ud af, hvorfor din hud f.eks. er tør eller fedtet. På den måde bliver det efterfølgende lettere at behandle huden ved brug af traditionel hudpleje. Samtidig får du også touch point-massage, der mindsker eventuelle rynker ved at stimulere musklerne.

Ansigtsbehandlingen afsluttes med rådgivning om, hvordan du selv kan pleje din hud via kost, naturlige tilskud og hudplejeprodukter. For hos Hudpleje.dk tror de på, at det er en nødvendighed også at behandle hudproblemerne indefra.

Lokalerne hos Hudpleje.dk er lyse, smukke og intime. De hvide vægge er oplyst af en blød hyggebelysning, der bidrager til den behagelige stemning. Hos Hudpleje.dk kommer du i kyndige hænder og kan nyde en time i wellness-himlen i hyggelige omgivelser med en du holder af. Så bliver det bare ikke bedre!

Betingelser

 • Kan indløses fra 19.02.2011 til 20.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 35 værdibeviser til salg.

Skal indløses mellem kl. 9.30-15.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.30-20.00
Onsdag: 10.30-18.00
Torsdag: 10.30-20.00
Fredag: 10.30-18.00
Lørdag: 9.30-15.00

www.hudpleje.dk

Anmeldelser

Bedoemmelse.dk

"Efter jeg har været i flere forskellige klinikker rundt om København for at finde en der giver den rigtige pleje, kvalitet og service. Så har jeg endeligt fundet den. Jeg er nu kommet i deres KBH afdeling i flere år og jeg kan kun sige at jeg kan forstå at de er blevet valgt flere år i træk som byens bedste service virksomhed. Det er noget jeg kan anbefale"

Set på bedoemmelse.dk

Aftalepart

Hudpleje.dk
CVR: ??

Adresse

Nordre Fasanvej 44 | 2000 Frederiksberg
2000 Frederiksberg
 • Hudpleje.dk
  Hudpleje.dk
  Adelgade 6
  1304 København K
 • Hudpleje.dk
  Hudpleje.dk
  Nordre Fasanvej 44
  2000 Frederiksberg
 • Hudpleje.dk
  Hudpleje.dk
  Kildegårds Plads 3
  2820 Gentofte
Vælg variation
Vælg variation