lille_001.jpg
lille_004.jpg
lille_002.jpg
lille_005.JPG

Spansk inspireret tapasbuffet og vinsmagning hos Det Lille Vinhus Vinbar i Store Kongensgade

199,- / 450,-
Udsolgt
  • 56% rabat
  • Slutter om

Spansk-inspireret tapasbuffet og vinsmagning hos Det Lille Vinhus Vinbar i Store Kongensgade

En uforglemmelig aften i vinens tegn

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Nu har du også muligheden for at stifte bekendtskab med Det Lille Vinhus Vinbars fantastiske spanske og italienske vine og deres skønne tapas-inspirerede buffet. Og piger, der er bare ikke noget bedre, end når I lige kan diske op med lidt bonusinfo, om den vin I drikker, mens I sørger for at servere den på den helt rigtige måde til den helt rigtige mad. Denne aften står ikke kun i mandens tegn, men er en herlig og kærkommen anledning til en rigtig venindeaften.

Det lille Vinhus Vinbar har netop åbnet dørene til deres nye sted på Store Kongensgade 72. Du går igennem porten og ind i den fredfyldte hyggelige gård med et af Københavns ældste pærertræer - og lige der, væk fra storbyens støj og larm, ligger denne dejlige vinbar, hvorfra du kan nyde dine vine til udsigten af kuppelen på Marmorkirken.

I løbet af aftenen vil du blive introduceret for seks særligt udvalgte vine. Du får indblik i alt fra årgang, korrekt temperatur og serveringsforslag til anekdoter om forskellige vinhuse, tips og tricks generelt. Men bare rolig - introduktionen er kort og præcis. Efter en begivenhedsrig vinsmagning står den på hyggesnak over en lækker delikat tapasinspireret buffet. Rigtig god fornøjelse.

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.02.2011 til 01.06.2011.

Max. 1000 værdibeviser til salg.

Værdibeviset gælder for én person.

Tidsbestilling skal foregå via kalender på Det Lille Vinhus' hjemmeside www.detlillevinhusvinbar.dk: vælg "downtown vinsmagning".

Gælder udvalgte datoer.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Der er vinsmagning på udvalgte datoer. Tjek hjemmesidens kalender for næste ledige aften.

www.detlillevinhusvinbar.dk

Anmeldelser

detlillevinhus.dk

"Det Lille Vinhus Vinbar leverer, trods navnet, stor service og har fantastiske vine i sit sortiment! - Og det er vel at mærke vine, alle kan have glæde af at smage, selvom de ikke er vinkendere. Hvis man alligevel gerne vil vide lidt mere om det, man har i glasset, stiller personalet gerne op til en snak og forklarer på et enkelt sprog om oprindelsessteder, historier, druer osv. ... Klart en anbefalelses værd."

- Rikke og Claus Thomsen, Sorø

Set på detlillevinhus.dk

detlillevinhus.dk

"Tusind tak for en rigtig dejlig aften i super godt selskab. Vi hyggede os ganske gevaldigt og siger bestemt ikke nej tak en anden gang....;) Vi har ikke før været til vinsmagning. I har helt klart vores varmeste anbefalinger til venner og famile. Jeg håber at vi en anden gang får lejlighed til at komme og smage på din vin....;)

Set på detlillevinhus.dk

Aftalepart

Det Lille Vinhus
CVR: 33858701

Adresse

Palægade 8
1261 Kbh K
  • Det Lille Vinhus
    Det Lille Vinhus Vinbar
    Store Kongensgade 72
    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation