medi_002.jpg
akupunktur_202.jpg
medi_001.jpg

30 min. zoneterapi + 30 min. akupunktur af RAB godkendt behandler Bonnie Sindholt. Fjern alle ubalancer i kroppen og gå foråret i møde med ny energi

300,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

30 min. zoneterapi + 30 min. akupunktur af RAB godkendt behandler Bonnie Sindholt. Fjern alle ubalancer i kroppen og gå foråret i møde med ny energi

Få genoprettet din krops naturlige balance

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Træthed, manglende overskud, ømme muskler og led. Vi kender det alle sammen, men ofte gør vi ikke andet end at få kæresten til at give os fem minutters velment nakkemassage. Det er måske meget hyggeligt, men gør ikke den store forskel i det lange løb. Dagens tilbud er til dig, der virkelig vil dine problemer til livs. Zoneterapi og akupunktur kan hjælpe dig på et utal af måder, og genopretter din krops naturlige balance - sundt, naturligt og med dig i fokus.

Bonnie Sindholt er eksamineret akupunktør, zoneterapeaut og fysiurgisk massør og Registreret Alternativ Behandler, og i hendes kyndige hænder forsvinder dine problemer som dug for solen. Via brug af både zoneterapi og akupunktur kan hun hjælpe dig af med mange problemer, som eksempelvis podagra, led- og muskelsmerter, fordøjelsesproblemer, psykiske lidelser, stress, musearm, oppustethed og fordøjelsesbesvær m.m. Begge behandlingsformer tager udgangspunkt i din krops energibaner, og sørger via tryk for at hjælpe din krop til at hjælpe sig selv - bivirkningsfri og helt uden brug af medicin.

Hele behandlingen foregår under professionelle forhold, med strenge krav til hygiejne og patientpleje. Bonnie er professionel til fingerspidserne, så du kan trygt overlade dine problemer til hende og mærke dem lige så stille forsvinde under hendes behandlings helsegivende virkning.

Alternativ behandling stormer frem i Danmark, så meget så du nu kan få tilskud fra foreningen Danmark på efterfølgende behandlinger hos Bonnie. Så bliver det både nemmere og billigere at få en effektiv behandling, der bare virker! Tag din vinterkrop i hånden, og mærk foråret buldre i hele kroppen efter en fantastisk time hos Bonnie.     

Betingelser

  • Kan indløses fra 09.02.2011 til 01.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Afbud skal ske seneste 24 timer før.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbningstider efter aftale.

www.bonniesindholt.dk

Aftalepart

Bonnie Sindholt
CVR: 28949103

Adresse

Nørresøgade 27 a, 1 tv.
kbh K
  • xx
    Bonnie Sindholt
    Nørresøgade 27A, 1. tv.
    1304 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation