cosmo_004.jpg
cosmo_003.jpg
cosmo_001.JPG
Pasta_20Cosmo.jpg

Gå på opdagelse i det autentiske italiensk køkken, når Cosmo Food inviterer på take away for 2 på Østerbro. Få 2 pastaretter og 2 salater for den halve pris

107,- / 214,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Gå på opdagelse i det autentiske italienske køkken, når Cosmo Food inviterer på takeaway for 2. Få 2 valgfri pastaretter & 2 valgfri salater til 50%

Italiensk takeaway som mama laver det

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

 

Italien har noget af det bedste mad i verden, og det italienske køkken er simpelthen en sublim oplevelse. Men selvom Italien ligger langt væk, kan du heldigvis stadig få italiensk mad som de laver det i støvlelandet. Du behøver bare gå ind til Cosmo Food, og i løbet af nul-komma-fem går du derfra med favnen fuld af italienske lækkerier. Med en ægte stenovn og ypperlige ingredienser, kræser Cosmo Food virkelig for deres retter, og deres hyggelige butik emmer af kærlighed til håndværket.

Cosmo Food specialiserer sig i take-away, idet de har valgt at holde fokus på det de finder er vigtigst: maden og de gode ingredienser. Der findes mange "italienske" steder, der serverer pizza, men kun et fåtal af dem gør det rigtigt. En ægte italiensk pizza kræver en ægte stenovn, da det kun er i denne man kan opnå den rigtige temperatur, og dermed gøre pizzaen tilpas sprød og lækker. Og som det ægte italienske sted Cosmo Food er, har de selvfølgelig en stenovn, og ved hvordan man skal bruge den. Desuden er de i Cosmo Food mestre i at komponere en pastasalat så de italienske engle synger, og deres store udvalg af salater er intet mindre end fantastisk. Rigelige mængder rosmarin, timian og oregano, sammen med trøfler, funghi og ricotta ost gør en madoplevelse fra Cosmo Food helt unik og enestående, og noget du absolut ikke bør gå glip af.

Sagt helt enkelt er Cosmo Food et sted på Østerbro, jeg ville cykle fra den anden ende af byen for at hente mad fra. Heldigvis behøver jeg ikke det, for Cosmo Food er også på justeat.dk, så god italiensk mad er kun ganske få klik væk.

Cosmo Food er alt det bedste fra Italien, samlet let og bekvemt på Østerbro, til en pris der får dig til at komme igen og igen og igen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.02.2011 til 08.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Maden skal bestilles minimum 1 time i forvejen.

Gælder kun som takeaway.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-lør 11-22

Søn 12-22

Aftalepart

Cosmo Food
CVR: ??
  • Cosmo Food
    Cosmo Food
    Østerbrogade 90
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation