helene_005.jpg
helena_001.jpg
fris_C3_B8r_20soo_001.jpg

50% på lækker klipning fra Polano Hairdesign på Frederiksberg. Dine ønsker er i fokus, så du er sikret en klipning, som passer til din personlighed

288,- / 575,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forkæl dig selv med en lækker klipning og en afslappende hovedbundsmassage hos Polano Hairdesign på Frederiksberg

En Klipning, hovedbundsmassage og god energi

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

 

Hos Polano Hairdesign får du skræddersyet en klipning til din personlighed, og de giver sig god tid til det forarbejde, som det kræver. Samtidig bliver du forkælet med en lækker hovedbundsmassage, så du går derfra med lidt af den gode energi, som du også oplever i salonen.

I den hyggelige salon på Frederiksberg føler man sig hjemme. Som indehaver Helene Polano udtaler, "er det vigtigste for os, at der er en god stemning , og at kunden virkelig føler, han eller hun er i fokus. Det vigtigste for os er, at vores kunder går fra os med en god følelse og smukt hår, der passer til dem, og vi arbejder hårdt for at det går i opfyldelse hver gang."

Til at sikre deres kunder den bedst mulige klipning, gør Polano Hairdesign brug af de fantastiske produkter fra Redken, markedslederen inden for hårprodukter til professionelle. Udover indehaver Helene Polano står den dygtige frisør Mille for kontakten med Redken. Hun er uddannet fra Redken Denmark og er specialist i deres produkter. Du er derfor garanteret de bedst mulige produkter, råd og vejledning, hvis du skulle have nogle spørgsmål til hårpleje, sundhed eller bare har brug for fif.

Polano Hairdesign har det hele og lidt til, så hvis du går og trænger til mere end bare en god klipning, bør du gøre dig selv en tjeneste og slå et smut forbi den hyggelige salon på H. C. Ørsteds Vej. Men skynd dig hellere, mens der stadig er pladser at få.

Betingelser

  • Kan indløses fra 08.02.2011 til 09.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf: 35 35 35 74Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-ons: 10-17.30

Tor: 10-20

Fre: 9-17.30

Lør: 9-14

1. lørdag i måneden 9-16

www.polano.com

Aftalepart

Polano Hairdesign
CVR: ??
  • Polano Hairdesign
    Polano Hairdesign
    H.C. Ørsteds Vej 48b
    1879 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation