crampha_003.JPG
Hud_003.jpg
victoria_002.jpg

Spar 75% på 60 min. ansigtsbehandling hos en af Københavns dygtigste hudterapeuter. Stjerner og kendisser kommer der allerede – nu er det din tur!

399,- / 1.598,-
  • 75% rabat
  • Slutter om

Spar 75% på 60 min. ansigtsbehandling hos en af Københavns dygtigste hudterapeuter. Stjerner og kendisser kommer der allerede – nu er det din tur!

Giv din hud et pift hos stjernernes egen hudterapeut

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

Uzma Elahi, der er kvinden bag Creampharmacy, kalder sig selv for en rigtig beautymamma! Hun har været i faget i mange år, har samlet erfaring i ind- og udland og flere danske stjerner og kendisser sværger til hendes ansigtsbehandlinger. Hendes ekspertise må rygtes via word of mouth - for en hjemmeside har hun ikke. Men trænger du til et gevaldigt pift, så har du vores ord for, at Uzma er din redning

Uzma Elahi har over 18 års erfaring inden for skønhedsbranchen. Hun er uddannet hudterapeut og har taget en masse kurser på institutter i Danmark og London. Sidst, men ikke mindst, er hun certificeret hos Michelle Peck, der til daglig er personlig kosmetolog for Madonna. Så bliver det ikke bedre!

Kort sagt er Uzma Elahi og Creampharmacy det bedste af det bedste inden for hudpleje i København. Derfor har Uzma Elahi også flere af Danmarks kendisser som faste kunder. Vi har dog hørt en lille fugl synge om, at en af hendes trofaste kunder er stor tilhænger af rødvin og blå Kings… Og så siger vi ikke mere.

Dagens tilbud vil give din vintertrætte hud et ordentligt pift. Behandlingen indeholder en afrensning, der fjerner affaldsstofferne, hvorefter huden tilføres ilt, som går ind og opfrisker og genopbygger. Det foregår sådan, at de døde hudceller fjernes, hvorefter masser af antioxidanter tilføres huden. Antioxidanterne består blandt andet af Aloe Vera, blåbær, citron, C-vitamin samt provitamin B5 og B3.

Behandlingsmetoden er prisvindende i Frankrig, og efter behandlingen vil du forstå hvorfor. De mange antioxidanter og Uzma Elahis store ekspertise sørger i fællesskab for, at du siger på gensyn til Creampharmacy med en sundere, mere levende og strålende hud. Så kan foråret bare komme an!

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.02.2011 til 05.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 29 36 75 69Information

Åbningstider:

Man - tors: 9-18

Fre: 9-19

Lør: 8-14

Aftalepart

Creampharmacy
CVR: ??

Adresse

Vesterbrogade 69
Kbh V
  • Creampharmacy
    Creampharmacy
    Vesterbrogade 69
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation