beads_001.jpg
beads_002.jpg
beads_003.jpg

Halv pris på alverdens smukke perler, færdige smykker eller smykkekursus hos den overdådige smykkebutik Beads’N’drops

125,- / 250,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på alverdens smukke perler, færdige smykker eller smykkekursus hos den overdådige smykkebutik Beads’N’drops

Smukke perler og unikke smykker for en hver smag hos Beads'N'drops

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Vil du overraske, én du holder af med et smykke til Valentinesdag? Eller ønsker du dig et unikt smykke, ingen har magen til? Hos smykkebutikken Beads'N'drops finder du et kæmpe udvalg af armbånd, halskæder og ringe. Og butikken har et imponerende udvalg i perler, ametyster, krystaller og ædelstene. Tag et smykkekursus hos Beads'N'drops og tag hjem med et personligt smykke.

Måske er du til en halskæde med smukke krystaller, armbånd med skinnende glasperler i pangfarver eller en ring med violette ametyster. Butikken er kendt blandt smykkeentusiaster- og designere for deres brede udvalg og ekspertise. Og nu kan du blive guidet gennem fremstillingen af dit eget unikke smykke på ét af butikkens smykkekurser. Her er plads til alle, og underviserne tilpasser sig dit niveau og ønsker, så det er kun din fantasi, der sætter grænser for dit unikke smykke.

Beads'N'drops har ét af Københavns største udvalg af smykker og varer til at fremstille smykker. Butikkens ansatte er alle dedikerede smykkedesignere og klar til at rådgive dig om dit køb af smykker eller dit unikke smykkedesign. Så kom ind forbi og få en hyggelig snak og masser af inspiration.

Med dagens tilbud kan du altså enten finde et smukt smykke i butikken, købe perler blandt det store udvalg eller tage på kursus og fremstille dit eget unikke smykke til dig selv eller som gave til én, du holder af.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.02.2011 til 04.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 250 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag kl. 11-18, de to første lørdage i måneden kl. 11-15

www.beadsndrops.dk

Anmeldelser

Trustpilot.dk

"Super shop! Altid god service og altid varer, der kommer til tiden uden fejl. Men pas på, der er mange gode fristelser, og det kan få dankortet til at gløde - heldigvis på den gode måde"

Set på trustpilot.dk

Trustpilot.dk

"En virksomhed, der indfrier alle forventninger. Utrolig flot udvalg og bredt spektrum af varer, som ikke findes hos andre virksomheder. Fair priser og en god personlig, imødekommende behandling, når man har spørgsmål"

Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Beads N Drops - IKKE I BRUG
CVR: ??
  • Beads N Drops - IKKE I BRUG
    BeadsNdrops
    Studiestræde 41
    1455 København K
Vælg variation
Vælg variation