50% på gavekort med en værdi på 300 kr. hos luksus øko-shoppen PureGreen

PureGreen er ren luksus og ren økologi

Sara-Luise Pedersen

Hos PureGreen er det tydeligt, at det sagtens kan være luksus at være miljøbevidst. Hver eneste vare i forretningen, lige fra fødevarer til trendy boligudstyr, er miljø- og CO2-venlig og er udvalgt ud fra en filosofi om god smag og rendyrket, naturlig kvalitet. Med Dagens Tilbud får du et gavekort med en værdi på 300 kroner til den miljøvenlige butiks lækkerier på Bryggen. Det er hundrede procent økologisk - og hundrede procent forkælelse.

PureGreen på Islands Brygge åbnede i 2006, og har siden forsøgt at forene en moderne, miljørigtig butik med godt gammeldags købmandskab. Det er vigtigt, at der altid er god tid til at snakke med kunderne og vejlede dem til at finde det produkt, der passer til netop dem. Og butikkens indehaver og medarbejdere kender alt til varerne på hylderne. De er nemlig nøje valgt ud efter princippet om, at alt skal være økologisk og fri for tilsætningsstoffer - men maden skal altså også smage godt, og skønhedsprodukterne være lækre. Bor man ikke i København er PureGreen også at finde online, hvor man frit kan vælge fra butikkens sortiment og få det sendt med posten.

Navnet PureGreen tages bogstaveligt. Uanset om man vælger at handle i butikken eller over nettet er det en garanti, at alt lige fra fødevarer og rengøringsmidler til emballage er miljøvenligt. Butikken ønsker at være et grønt forbillede og vælger altid den mest miljørigtige vej. To procent af omsætningen bruges endda på at opkøbe CO2 kvoter, så de handlende er med til at gøre en miljømæssig forskel.

Som et ekstra tilbud til kunderne afholder PureGreen jævnligt arrangementer i butikken efter lukketid. Her kan man lære mere om skøn- og sundhed, men først og fremmest få en hyggelig aften med ansigtsmasker, snak og champagne.

Så uanset om man lige står og mangler noget at pleje huden med, en god flaske vin at dele med kæresten eller en dåse økologiske tomater til aftensmaden, så er det at finde hos PureGreen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.07.2010 til 24.09.2010.

Værdibeviset gælder ikke på tilbudsvarer.Information

Åbningstider

Man-Fre: 10.00-17.30

Lør: 10.00-15.00

www.puregreenshop.dk

Anmeldelser

AOK

"Masser af lækre madvarer og en super lækker lyserød øko-champagne!"

Set på aok.dk

Alt For Damerne

"PureGreen er både en webbutik og økologisk købmand beliggende på Islands Brygge i København. Tjek deres fine udvalg af økologisk kolonial, husholdning og hudplejeartikler fra bl.a. Pukka, Jurlique og John Master..."

Set i Alt For Damerne

Aftalepart

PureGreen
CVR: ??
  • PureGreen
    PureGreen
    Islands Brygge 25
    2300 Kbh S
Vælg variation
Vælg variation