byems_002.JPG
byems_003.JPG
Drinks_20byens_20cafe.jpg

Halv pris på en sprød og smagfuld burger og 3 lækre cocktails efter eget valg hos den populære Byens Café og nyåbnede Byens Cocktails på Østerbro

128,- / 256,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Halv pris på en sprød og smagfuld burger og 3 lækre cocktails efter eget valg hos den populære Byens Café og nyåbnede Byens Cocktails på Østerbro

Nyt in-sted lokker med hippe cocktails og retro-stemning

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Den hotte, nyåbnede cocktailbar Byens Cocktails har indtaget Københavns natteliv. Det er tidligere ejer af den kendte café Kellerdirk Mads Holck og mangeårige barchef Thomsen fra selvsamme sted, der er de rutinerede kræfter bag Byens Cocktails. Og med Thomsen bag baren får du de mest velsmagende strawberry daiquiries, mojitos, pina coladas etc. i byen.

Byens Cocktails har en rustik retrostil og hyggeligt dæmpet lys. Lounge-toner strømmer ud af højtalerne først på aftenen. Og senere på aftenen vil musikken være i den danseglade afdeling med mulighed for en svingom på dansegulvet. Der er også mulighed for at tage sine cocktails (og eventuelle cigaretter) med uden for i det store, hyggelige, opvarmede telt foran baren. Her kan du sidde og nyde din cocktail i dit gå-i-byen outfit uden at fryse.

Byens Cocktails ligger ved siden af den populære Byens Café, hvor du med dagens tilbud kan starte aftenen med at nyde en lækker burger og sprøde kartoffelbåde. Det vil lægge en rigtig god bund til en hyggelig aften i byen, som forsætter lige inde ved siden af hos Byens Cocktails, hvor du efter eget ønske kan nyde 3 cocktails.

Byens Cocktails ligger centralt på Østerbro og et stenkast fra Park Café, hvor aftenen med fordel kan fortsætte efter at have nydt de friske cocktails hos Byens Cocktails. Så kom og besøg ét af Københavns nye hot-spots og få en skøn aften i lækre retro-rammer med udsøgt betjening og lækre cocktails.

Betingelser

 • Kan indløses fra 04.02.2011 til 05.05.2011.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Minimum to af de købte cocktails skal nydes i den nye cocktailbar ved siden af restauranten.

Kan kun indløses fredag og lørdag.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Byens Café:

Mandag-onsdag kl. 10-20 Torsdag-lørdag kl. 10-23
Søndag kl. 10-18

www.byens-cafe.dk

Byens Cocktail:

Fredag-lørdag kl. 20-02

Aftalepart

Byens Cafe
CVR: ??

Adresse

Østerfælled Torv 24-30
Østerbro
 • Byens Cafe
  Byens Café
  Østerfælled Torv 24-28
  2100 København Ø
 • Byens Cafe
  Byens Cocktail
  Østerfælled Torv 30
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation