Flash_001.jpg
Healthpartner01.jpg
Healthepartner03.jpg

Halv pris på en times afstressende, forløsende og lindrende kropsterapeutisk massage hos Mikkel Strøm, der er uddannet kropsterapeut ved Body-sds

400,- / 800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på en times afstressende, forløsende og lindrende kropsterapeutisk massage hos Mikkel Strøm, der er uddannet kropsterapeut ved Body-sds

Fantastisk kropsterapi til den trætte vinterkrop

Skribent: Wendy Beekhuis

Er din krop vintertræt? Trænger du til fornyet energi og overskud? Med dagens tilbud får du velfortjent selvforkælelse i form af en hel times forløsende og afstressende kropsterapi ved kropsterapeut Mikkel Strøm, der er uddannet hos Body-sds.

Hos Mikkel Strøm får den klassiske kropsmassage baghjul. En kropsterapeutisk behandling er en dybdegående massage, der løsner og frigør muskler, senehæftninger, nervebaner og bevægeapparatets led. Der skabes grobund for et velfungerende kredsløb, ligesom kroppens stofskifte vil regulere sig, og smerter i muskler, sener, bindevæv og led vil mindskes eller helt forsvinde. Det minder ikke om nogen massageform, som du tidligere har prøvet.

Kropsterapi tager udgangspunkt i både fysiske og psykiske konflikter i kroppen. Det er et af de meget få behandlingssystemer, der arbejder seriøst med kroppens indlærte reaktionsmønstre og på den måde skaber grobund for både fysisk og psykisk sundhed. Kropsterapi giver dig en helt ny følelse af indre ro og øger din kropsbevidsthed. Efter en times behandling hos Mikkel Strøm kommer du ud med en helt ny følelse af velvære og overskud. Din krop vil være dig evigt taknemmelig.

Mikkel Strøm går virkelig ind og arbejder i dybden med kroppens muskel- og ledspændinger. Det kan være en smule smertefuldt indtil musklerne er blevet ordentligt bearbejdet, men når man svæver derfra efter en times fuldstændig fantastisk, forløsende behandling, er det uden tvivl det hele værd!

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.02.2011 til 01.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag: 9-17

Tidsbestilling:

Mandag - fredag : 10-15

www.aliusvita.com

Aftalepart

AliusVita
CVR: ??
  • AliusVita
    AliusVita København
    Kvæsthusgade 3
    1251 København K
Vælg variation
Vælg variation