brind_001.jpg
brind_003.jpg
brind_001.JPG

6 måneders kostprogram med løbende individuelle tests og analyser + 2 x personlig træning. Brind giver dig den krop, du drømmer om

1.640,- / 3.280,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

50% på en samlet indsats for en sundere krop, et varigt vægttab og en smukkere udstråling på den eksklusive privatklinik Brind

Et sundere helbred og en flottere krop

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

 

Intentionerne er gode, men når først træningen og kostomlægningen skal føres ud i livet kan det ofte være svært at holde modet oppe. Lyder dette scenarium alt for bekendt? Med det seks måneder lange sundhedsprogram hos privatklinikken Brind er det slut med tomme løfter til dig selv. Her bliver du holdt til ilden i hele seks måneder - din garanti for løbende resultater og dermed også større sandsynlighed for en varig forandring.

Sundhedsprogrammet består af tre elementer, der tilsammen giver dig de ultimative vilkår for at få et bedre helbred samt en sundere og mere veltrimmet krop:

 • En Brind Bioliv helbredsundersøgelse, hvor din biologiske alder (den såkaldte BodyAge) bliver beregnet og du får en lægelig udredning af din krops tilstand. Denne helbredsundersøgelse danner grundlag for resten af sundhedsprogrammet med fokus på, hvilke områder der skal arbejdes videre med.
 • Et kostvejledningsforløb på 6 måneder, som indeholder 3 kostsessioner med en personlig kostvejleder samt efterfølgende mulighed for kontrol i sammenlagt i 6 måneder. Der tages udgangspunkt i dine nuværende kostvaner, og ud fra disse skræddersyes en personlig kostplan til dig, så du kan spise dig til en flottere krop.
 • Personlig træning - 2 gange 45 minutter. Du får to privatsessioner med Brinds personlige træner, hvor der kun er fokus på dig og din krops velbefindende. Efterfølgende kan du eventuelt tage et afkølende bad, og nyde lidt frugt og kildevand. Du har derved mulighed for at prøve personlig træning uden at melde dig ind i et fitness center og som en eksklusiv træning hvor det kun er dig og din personlige træner

Hos privatklinikken Brind, der ligger et stenkast fra Nørreport, får din livsstilsændring de ultimative vilkår for en god start. Det komplette sundhedsprogram sørger for at holde dig til ilden igennem hele forløbet - fra start til slut får du hjælp og vejledning fra klinikkens kompetente medarbejdere.

Du vil blive fulgt nøje i det individuelt tilrettelagte forløb, for at du langt om længe kan opleve en helt ny kropsbevidsthed, et vægttab, trimmede muskler, mere energi og en flottere hud.

Velkommen til dit nye jeg!

Betingelser

 • Kan indløses fra 03.02.2011 til 04.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Ring på telefon 38 12 44 11 eller send email på vip@brind.dk for at bestille tid.

Tidsbestilling skal ske inden den 28/2 2011, men der kan bookes tider frem til d. 31/3 2011 for første besøgInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Åbningstider daglig 8.00-15.30

(dog flere gange om måneden åbent til kl. 19)

www.brind.dk

Aftalepart

Brind
CVR: ??
 • Brind
  Brind - Privatklinikker
  Hauser Plads 32, 1
  1127 København K
Vælg variation
Vælg variation