haceh_001.JPG
haceh_003.JPG
haceh_004.JPG

Få halv pris på 2 delikate frokostburgere i gourmetklassen. Hos Haché i Indre By er der frit valg mellem 17 forskellige kvalitetsburgere

95,- / 190,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få halv pris på 2 delikate frokostburgere i gourmetklassen. Hos Haché i Indre By er der frit valg mellem 17 forskellige kvalitetsburgere

Unikke burgere i et gourmet-univers

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre


Få en burgeroplevelse i topklasse og forkæl ganen med lækre frokostmenuer hos den populære Haché Gourmet Burger, der ligger tæt på Nørreport. Søg ly for vinterkulden og træd indenfor i de stilrene, lune omgivelser, hvor menukortet byder på berigende smagsnuancer og gastronomiske detaljer.Brug frokostpausen i selskab med luksus-burgere hos byens rareste burgerbar på Rømersgade ved Israels Plads. Og er du tosset med et stort udvalg af burgere er der slet ingen tvivl om, at du skal slå til nu. Du kan nemlig vælge mellem 17 varianter.


Du kan for eksempel sætte tænderne i en eksotisk burger som Haché Special med Gruyère-ost, karamelliserede løg og stegte svampe. Der er også guf for chiliburger-elskeren med jalâpeños, chili-mayo og salsa. Alle burgere fås i børnestørrelse, ligesom der er tænkt på vegetarer med et godt, lille udvalg.De klassiske burgeringredienser er nøje udvalgt og emmer af kvalitet. Den bløde sesamburgerbolle er friskbagt og smurt med et tyndt lag hjemmerørt mayonaise. Bøffen er lavet af økologisk hakket oksekød, som er medium stegt og saftig. Alle burgere serveres også med hjertesalat, tomat, syltet agurk og rødløg.Burgerindholdet er ikke det eneste, der er gennemtænkt - det er resten af Haché Gourmet Burger også. Som de smagfuldt indrettede lokaler og visionen bag burgerbaren:

"Med hvert skridt vi tager, tænker vi gourmet ind. Vi vil gerne give folk en universal, gastronomisk burgeroplevelse centralt placeret i København og til en fornuftig pris," siger ejer af Haché, Jakob Schottländer.


Burgere smager allerbedst, når de er varme og nylavede, men hvis du hellere vil spise derhjemme eller på arbejdspladsen fås de også som take-away.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.02.2011 til 01.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 1500 værdibeviser til salg.

Skal benyttes mellem kl. 12-16.30.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Tirs-lør: 12-22

Søn: 12-21.30

www.hache.dk

Anmeldelser

AOK

"Har været på Haché 2 gange nu, og kan varmt anbefale det! Virkeligt sød og hyggelig betjening begge gange, super lækre burgere og sprøde, varme fritter. Chilimayo var perfekt lavet - uhm! Har smagt Iberico-burgeren - den er utroligt velsmagende og frisk. Derudover har jeg prøvet Bacon-cheese, den er i den lidt tungere udgave, ret heftig, men god. Alt i alt, rigtigt godt tilfreds, kommer klart igen."

Set på aok.dk

Aftalepart

Haché Gourmet Burger
CVR: 33082441

Adresse

Rømersgade 20
KBH K
  • Haché Gourmet Burger
    Haché Gourmet Burger
    Rømersgade 20
    1362 København K
Vælg variation
Vælg variation