Kynde_20og_20Winther_001.JPG
Kynde_20og_20Winther_002.JPG
Kynde_20og_20Winther_004.JPG

50% på lækker klip af selveste Simon Kynde tidligere ansat hos Gun-britt coiffure

250,- / 500,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på lækker klip af selveste Simon Kynde tidligere ansat hos Gun-britt coiffure

Because you're worth it

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

20 år gammel, 6 års erfaring, hyret af selveste Gun-britt... Simon Kyndes karriere har fået en kometstart, og hans fremtid tegner til at blive en af de mest lysende inden for dansk hårdmode. En fantastisk frisør, der er så dygtig, at han allerede nu underviser andre frisører i faget, og har adskillige modeshows på cv'et.

I den eksklusive salon på Frederiksborggade inviterer Simon indenfor til et glas gratis boblevand og dit livs bedste klipning. Det lille lokale danner rammen om en dejlig oplevelse, og mens du nipper til mousserende vin - compliments of the house selvfølgelig - sørger Simon Kynde for, at du er i fokus, så I sammen finder frem til det bedste resultat til dig. I salon Kynde & Winther er du i fokus, og mens dit hår bliver forkælet, kan du læne dig tilbage og trygt vide, at dine dyrebare lokker er i de allerbedste hænder.

Med de lækre produkter fra KMS tryller Simon Kynde for dit hår. Som ethvert andet talent sørger han for at holde sig i topform, ved flere gange om året at flyve til Saisoons superkurser i London, for at holde sig på forkant med hårmoden.

Som en ekstra bonus til dig selv, kan du med fordel gå på jagt efter dit nye look. Kynde & Winther har nemlig både makeup og tøj, så du kan få et totalt makeover, hvis det er det du har lyst til. Og hvis du bare trænger til en god klipning, er svaret det samme: Simon Kynde er professionel til fingerspidserne, og med en saks i hånden forvandler han dit mandagshår til et mesterværk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.02.2011 til 02.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf: 60 24 40 40Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 11-18

Lør: 10-14

www.kyndewinther.dk

Aftalepart

Kynde & Winther
CVR: ??
  • Kynde & Winther
    Kynde & Winther
    Frederiksborggade 39
    1360 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation