tand_002.JPG
tand_004.JPG
tand_006.JPG
tand_008.JPG

Få 50% på den anerkendte Zoom-tandblegning hos Tandklinikken Dantes Plads i Indre By - og gå verden i møde med et fantastisk blændende smil

1.500,- / 3.000,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50% på den anerkendte Zoom-tandblegning hos Tandklinikken Dantes Plads i Indre By - og gå verden i møde med et fantastisk blændende smil

Få professionel tandblegning og et smukt smil

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Har du tendens til at smile med sammenknebne læber, fordi du for alt i verden ikke vil afsløre dine begyndende gule tænder? Lad ikke det stå i vejen for din livskvalitet. Du er garanteret hvidere, flottere tænder med en professionel behandling hos Tandklinikken Dantes Plads. Det mest optimale resultat opnås ved at have nyrensede tænder og i tæt samråd med tandlægen.


Efter års forbrug af kaffe, te eller rødvin kan det nærmest ikke undgås, at dine tænder bliver misfarvede og gule i det. Dit spejlbillede kan risikere ikke at hænge sammen med det billede, du har af dig selv. Nu har du chancen for at styrke selvtilliden med en kosmetisk behandling, der kan give dig et friskere look.

Hos Tandklinikken Dantes Plads tæt på Hovedbanegården og Tivoli bliver du mødt af store, lyse lokaler, beroligende musik og et professionelt personale, der vil give dig en behagelig og tilfredsstillende behandling.

Tandklinikken starter med at tjekke, at dine tænder og tandkød er sundt og velegnet til blegning. Selve blegningen varer omkring 45 minutter, men du skal sætte 1½-2 time af i kalenderen til blandt andet information og forberedelser. Tandlæge og ejer af klinikken, Maryam Marashi, understreger, at der tilrådes, at du får lavet en tandrensning og en undersøgelse inden behandlingsstart.

Maryam Marashi fortæller også, at klinikblegning er den mest effektive måde at blege tænderne på. Her anvendes der nemlig et mere effektivt blegemiddel end til hjemmeblegning og blegning forgår under kontrollerede forhold.

Du er i de bedste hænder hos Tandklinikken Dantes Plads, hvor det imødekommende team vil skabe flotte resultater i samråd med dig. Så grib chancen og få hvidere tænder til halv pris.

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.01.2011 til 15.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 30 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider og hjemmesider:

Mandag:  8-15
Tirsdag: 10-18
Onsdag: 8-15
Torsdag: 8-17
Fredag: 8-14

www.smildk.dk

Læs evt. mere om tandblegning på: www.zoomblegning.dk

Aftalepart

Tandklinikken Dantes Plads
CVR: 33113722
  • Tandklinikken Dantes Plads
    Tandklinikken Dantes Plads
    Dantes Plads 3
    1556 København V
Vælg variation
Vælg variation