pure_001.JPG
pure_002.JPG
pure_003.JPG

Få 50% på en luksuriøs behandling hos Pure Deluxe på Vesterbrogade. Vælg mellem manicure til vintertørre hænder eller pedicure til trætte fødder

249,- / 499,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 50 % på en luksuriøs manicure eller pedicure hos Pure Deluxe på Vesterbrogade. Det er perfekt pleje til vintertørre hænder eller trætte fødder

Naturlig skønhedspleje til hænder & fødder

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre

Det er lidt af en opgave at kombinere vinterkulde med et friskt og sundt look, men der er god hjælp at hente med dagens tilbud. Her får du nemlig flotte fødder eller velplejede hænder med 1 times behandling hos den populære skønhedsklinik Pure Deluxe på Vesterbrogade


Det er ikke kun ansigtet og beautyboxen, der skal vedligeholdes. Hænder og fødder har også behov for pleje. Nu kan du få halv pris på en lækker manicure eller pedicure hos Pure Deluxe.

I de flotte, feminine behandlingsrum hjælper de fire søde ansatte med glæde skønheden på vej med en manicure- eller pedicurebehandling, der blandt andet fugtgiver og afstresser.

"Hænder og fødder er meget udsatte steder. Vores fødder arbejder hårdt for os og får let hård hud, mens hænderne hele tiden udsættes for kulde og vand. Hænderne og fødderne har hver deres liv, og de skal behandles forskelligt," siger klinikchef Ambreen Elahi.Selve manicuren til hænderne består af blandt andet et håndbad med rosenblade, grøn te scrub, maske med alger, pleje af negle & neglebånd samt massage, og du får selvfølgelig filet dine negle i den form, du ønsker. Til sidst bliver dine hænder smurt ind i sheasmør-creme, og neglene får en klar lak. Det er naturlig, afslappende og skøn velvære.


Til pedicuren bliver fødderne blødgjort i et behageligt fodbad, hvor saltscrub bruges til at fjerne de døde hudceller. Derefter får fødderne en maske, som øger blodcirkulationen og giver fugt. Afslutningsvis gives en kort massage og der påføres en kølende mynte-creme, så fødderne er gennemfugtede og klar til en ny sæson, hvor tæerne skal luftes.

Dagens tilbud til manicure eller pedicure hos Pure Deluxe er også en god gaveidé til én du holder af, der fortjener en fabelagtig forkælelse til fødder eller hænder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.01.2011 til 01.09.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid via tlf: 33 14 30 30 eller 25 90 30 30 eller via mail: info@pure-deluxe.dkInformation

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag-fredag: 10-18

Lørdag: 10-16

www.pure-deluxe.dk

Aftalepart

Pure Deluxe
CVR: ??

Adresse

Vesterbrogade 26
KBH V
  • Pure Deluxe
    Pure Deluxe
    Vesterbrogade 24, 2. sal
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation