Beauty_001.jpg
Beauty_002.jpg
Beauty_004.jpg

50% på ultimativ Valentinsforkælelse for 2: fod- og benmassage, hot stone rygmassage + vin, frisk frugt og chokolade hos Beauty Avenue – Day Spa

799,- / 1.598,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på ultimativ Valentinsforkælelse for 2: fod- og benmassage, hotstone rygmassage & vin, frisk frugt og chokolade hos Beauty Avenue – Day Spa

Dyrk kærligheden med nydelsesfuld Valentinesbehandling hos Beauty Avenue - Day Spa

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Her er velvære-behandlingen, der oser af kærlighed og selvforkælelse. Giv kæresten en lækker Valentinsgave, eller nyd en skøn venindedag med en luksus velværebehandling hos Beauty Avenue. Du kan vælge at gå ned i butikken og få gavekortet smukt pakket ind, så du har en reel gave på dagen (hvis du ikke orker Valentinsdag, så kan du selvfølgelig bare give det som almindelig forkælelsesgave).

Strø lidt ekstra luksus og kærlighed ud over hverdagen med en times fod - og benmassage. Her sidder I med fødderne i et aromatisk fodbad og får en mild fodscrub, som forskønner og blødgør de indelukkede vinterfødder. Herefter vil jeres fødder og ben få en energigivende massage, som sætter gang i blodomløbet. I får serveret kølig hvidvin, frisk frugt og smagfuld chokolade, imens I får massage.

Derefter fortsætter behandlingen med den lækre og meget effektfulde hot stone rygmassage, som er inspireret fra varmere himmelstrøg. De varme sten, dybe massagestrøg og terapeutiske olier giver dig en afslappende og udrensende oplevelse. Varmen fra stenene får dine muskler til at glemme alt om spændinger og ophobede affaldsstoffer og giver dig fornyet energi.

Kosmetologer hos Beauty Avenue er et håndplukket team af kompetente og veluddannede behandlere, som ved præcis hvordan de giver jer den bedste og mest professionelle behandling sammen.

Beauty Avenue ligger på Vesterbro og er kendt for byens bedste luksusbehandlinger, hvor dine behov er i centrum. I klinikken er indretningen venlig, lys og moderne med inspirerende strejf af mellemøstlig og nordafrikansk kultur. Alt i alt en smuk og indbydende atmosfære, der gør din behandling til en afslappende oplevelse.

I spidsen for denne oase af skønhed og velvære står Stella Nisreen Kanaan. Hun beskriver Beauty Avenue som en klinik fyldt med "masser af kærlighed og omsorg". Så pust ud. Luk øjnene og send tankerne på en velfortjent ferie. Med dagens tilbud kan I fejre kærligheden og få en skøn oplevelse sammen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.01.2011 til 30.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 100 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling påkrævet, bestil tid på enten tlf: 3336 2090 eller mail: info@beautyavenue.dk

Hvis du ønsker at få gavekortet pakket ind, medbring da dit værdibevis til Beauty Avenue - Day Spa.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag: 10-19

Lørdag: 10-16

www.beautyavenue.dk

Anmeldelser

AOK

"Jeg har været en fast klient i ca. fem år, og jeg kan kun anbefale Beauty Avenue. Fantastisk søde mennesker, der arbejder dér. Behandlingerne er rigtig gode. Lige fra brazilian til retning af bryn til ansigtsbehandling"

Set på aok.dk

AOK

"Jeg kan varmt anbefale Beauty Avenue. Jeg er kommet der igennem de sidste år og har hver gang været yderst tilfreds med både behandlinger og service. Deres ansigtsbehandlinger samt brazilian er FANTASTISKE!! Når jeg går derfra, svæver jeg over jorden"

Set på aok.dk

Aftalepart

Beauty Avenue
CVR: ??

Adresse

Forhåbningsholms Allé 3
1904 Frb
  • Beauty Avenue
    Beauty Avenue
    Kalvebod Brygge 59, butik 255A
    1560 København V
Vælg variation
Vælg variation