Fitliving001.jpg

??

179,- / 874,-
  • 80% rabat
  • Slutter om

80% på 6 numre af fit living samt en eksklusiv body lotion og en rescue cream fra Rønsbøl Skin Care

Kickstart din nye livsstil med fit living

Lise Larsen

Hver måned byder fit living på masser af ny inspiration til træning, opskrifter på sund mad, motionsmode, meningsfulde artikler om kost og psykologi - og selvfølgelig masser af brugbare tips og idéer. Dagens Tilbud giver 80% på et halvt års abonnement på fit living samt 1 body lotion og 1 rescue cream fra det lækre mærke Rønsbøl, der altid producerer uden parabener, parfume og farvestoffer.

Fit living er magasinet til aktive kvinder, der har fokus på sundhed, velvære, træning, kost og psykologi. Hver måned får du masser af tips og guides til det store udbud af helsetilbud og kostråd, så du kan finde ud af, hvad der virker og hvordan. Fit living giver dig overblikket over tidens mange tendenser.

Fit living er altid på forkant med de seneste hypes indenfor træning og har gode artikler om nye træningsformer så som løb, yoga, zumba og spinning. Du får et overblik over træningsmuligheder og får inspiration til nye aktiviteter, der passer til dit temperament.

Ud over fit living abonnementet indeholder Dagens Tilbud også en body lotion og en rescue cream fra det eksklusive Rønsbøl Skin Care (værdi 545 kr.). Deres hudplejeproduktserie opfylder de krav den moderne kvinde stiller til den daglige pleje af huden. Alle Rønsbøl Skin Care produkter er multifunktionelle, hvilket betyder, at de kan bruges på forskellige måder og til forskellige formål.

Med Rønsbøl Skin Care får du en naturlig hudplejeserie produceret med et rigt indhold af aktive ingredienser, vitaminer og mineraler. Serien bygger på grundige analyser af hudens behov for pleje og beskyttelse og giver dig en fuldt dækkende effekt. For eksempel kan Rønsbøl Skin Cares rescue cream nævnes, da den er baseret på grundige analyser og indeholder aktivstoffer, der hjælper dine celler til at dele sig. Cremen er designet som en slags første hjælp til sart hud, så som sol-skoldet eller rød hud, og cremen er derfor perfekt til sommeren.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.07.2010 til 21.10.2010.
Max 325 værdibeviser til salg!

Du modtager en email fra Fit Living, hvor du kan oplyse den adresse du vil have magasinet og produkterne tilsendt.Information

Aftalepart

Gotvedskolen DUPLICATE
CVR: ??

Adresse

Nansensgade 35, st th
Vælg variation
Vælg variation