Guru_001.jpg
Guru_002.jpg
Guru_003.jpg
Guru_004.jpg
Guru_005.jpg
Guru_006.jpg
Guru_007.jpg
Guru_008.jpg

Indisk 5-retters gourmet-take away for 2 personer fra den eksklusive Guru to go i hjertet af København – et stenkast fra midtbyen

275,- / 584,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

5-retters indisk gourmet-take away for 2 personer fra den eksklusive Guru to go i hjertet af København – et stenkast fra Tivoli og Rådhuspladsen

Guru to go - Indien møder Skandinavien

Skribent: Julie Vibe Michelsen


Indian Taj Restaurant blev grundlagt i 1973, og var den første indiske restaurant i Skandinavien.  Da den åbnede lå den på Vesterbrogade, men flyttede til Jernbanegade i 1993.

I dag fører 2. generation den anmelderroste restaurant videre med samme entusiasme, perfektionisme og stolthed som forældrene. Familien har længe arbejdet på at udvikle et gennemført eksklusivt to go designkoncept og i 2010 udvidedes med Guru to go - til stor glæde for alle os, som elsker at bringe et sundt og velsmagende gourmet-alternativ hjem i stuen. I en travl hverdag med karriere, børn og meget lidt fritid er det ikke altid øverst på ønskelisten at skulle stå i køkkenet en hel aften -  så er det altafgørende med et godt take away-stamsted, hvor du ved, at kvalitet og smag aldrig slår fejl.

Hos Guru to go møder du det moderne Indien. Den minimalistiske stringent indrettede take away er udarbejdet i samarbejde med Henning Larsen Architects og skaber en smuk skandinavisk kontrast til det ægte autentiske indiske køkken og den eksotiske duft af (hemmelige) masalablandinger, som breder sig i lokalet.

Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje - lige fra indpakningen, som er smukt "tatoveret" med indisk Henna, til det lækre træbestik, du får med ned i den dekorative papirspose og det smukke menukort, som præsenterer retterne, så det er umuligt at vælge. Alt dette er selvfølgelig med til at gøre hele oplevelsen eksklusiv  - men når alt kommer til alt, så er det sjælen og en hårdtarbejdende familie, som har formået at bringe det bedste af Indien til Danmark.

Menuen, som I får med hjem består af 5 lækre retter + snacks, pickles, saucer, dips, hjemmerørt yoghurt, basmati ris med safran krydderier og naan brød bagt i den traditionelle indiske tandooriovn.

Velbekomme!

Snacks:

Pappadams

sprøde krydrede chips

 

Forretter:

Shrimp Chat

rejer, peberfrugt, løg, tomater og kartofler i en frisk citrus marinade

 

Samosas

krydrede kartofler med ærter, koriander og masala i en sprød tynd crispy dej

 

Hovedretter:

Dabba

6 forskellige pickles, saucer og dips

 

Chicken Tikka Masala

kyllingebryst vendt i en delikat cremet masala curry

 

Hot Coconut Chicken

kokosmarineret kyllingefilet med chili, ingefær og koriander

 

Masala Sabzi

torvets friske grøntsager med krydderier

 

Pullv Rice

sauteret langkornet basmati ris med safran krydderier

 

Garlic Naan

tandoori naan brød toppet med hvidløg og koriander

 

Raita

hjemmerørt yoghurt med garam masala, agurk og tomat

PS: Vi kan varmt anbefale at spæde op med en Mango Lassi, når I overvejer drikkevarer. Denne indiske mangodrik smager fantastisk - og her på redaktionen er vi allerede dybt afhængige!

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.01.2011 til 28.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Menuen skal bestilles minimum to timer før afhentning. Bestil på tlf: 7070 2020

Ved bestilling skal nævnes, at det er en Downtown.dk menuInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - lørdag:
11:00-22:00

Søndag & helligdage:
15:00-22:00

www.guru.dk

Anmeldelser

Adam Price

"…Lidt dyrere end andre spisesteder fra samme kulturkreds, men tilgengæld får man også virkelig veltillavede retter, som køkkenet også har kælet lidt ekstra for.

Krydderblandingerne laver huset selv, fik vi at vide. Der er ingen købe-pulvere, dåsemad eller dybfrost, og smagsnuancerne er finere og med mere dybde, end man ofte møder dem….Standarden i gryderne er høj, og det kan smages."

Anmeldelse af Adam Price

Politiken

"Det er det forfinede Nordindiske køkken fra Punjab med de mange raffinementer, der er den gastronomiske stil i Jernbanegade.

Det er kogekunsten som de mogulske regenter efterlod sig i Indien, der præges af de cremede saucer med den mest udsøgte smag af safran, kød, ris og friske koriander…"

Set i Politiken

Aftalepart

Guru to go
CVR: 32933661
  • Guru to go
    Guru to go
    Jernbanegade 5
    1608 København V
Vælg variation
Vælg variation