sx_004.JPG
sxx_003_20copy.JPG
sxx_001_20copy.JPG

50% på 2 sandwich og 2 x kaffe, chai the eller kakao fra Café XS lige ved Kongens Nytorv

80,- / 160,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 sandwich & 2 kaffe, chai, the eller kakao fra Café XS - lige ved Kongens Nytorv

Den lille café med den store smag

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Her i København er vi velsignet med et utal af interessante spisesteder, cafeer og sandwichbarer, der alle har hvert deres særlige præg eller gimmick for at tiltrække kunder. Café XS er unik i den forstand, at deres største gimmick er madens og kaffens kvalitet - ikke udsyret indretning, dansende tjenere eller retro-glitz. Deres sandwiches smager bare helt fantastisk, og deres økokaffe er utroligt lækker. Café XS - lille café, stor smag!

Café XS er indbegrebet af frokoststed efter bedste New Yorker stil. Den henvender sig til alle os på farten, der gerne vil have noget ordentligt at spise, i mængder vi alle kan blive mætte af. Grunden til at Café XS er gået hen og blevet en succes er blandt andet, at ejerne har valgt at fokusere på deres frokostmenu, ikke alt muligt andet. Dette afspejler deres menukort, der er sandwich- og salatcentreret - her er fokus på råvarer og kvalitet. Enkelt, til at forstå og lige til at gå til.

Café XS har fokus på personlig, venlig betjening, og kærligheden til ingredienserne skinner virkelig igennem på deres menukort. Det lille lokale skinner af overskud og travl hygge, og man går derfra med en følelse af absolut tiltro til den sandwich, som ligger i papirposen. Det eneste lille ved Café XS er dets lokale - smagen er XL!

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.01.2011 til 01.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 8:30-16

Lør: 11-17

Søn: 12-16

www.cafexs.dk

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"XS er en forholdsvis nyåbnet sandwichbar på St. Kongensgade ikke så langt fra Kgs. Nytorv. ... Det er meget lille, simpelt indrettet og med har et menukort, der ikke forsøger det helt store … MEN det er godt, virkelig godt. Jeg prøvede en mango smoothie og en cæsar salat, som begge var rigelige og super delikate. De søde indehavere står selv bag disken og giver det en hyggelig rolig stemning. Jeg sluttede med en god stærk kaffe som Twin Peaks' Agent Cooper ville have elsket.

Tilmed billigt og med rare pladser til at læse avisen. Stedet er bare for godt til at være XS."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Cafe XS
CVR: ??

Adresse

Storekongensgade 32
KBH K
  • Cafe XS
    Café XS
    Store Kongensgade 32
    1264 Kbh. K
Vælg variation
Vælg variation