Urban_Health_002.jpg
urban_001.JPG
Urban_Health_001.jpg
urban_002.JPG

50% på en times akupunktur i lækker klinik af RAB registrerede akupunktører

225,- / 450,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få mere energi og overskud og kom af med gener og ubalancer i kroppen. 50% på 1 times akupunktur i lækker klinik af RAB registrerede akupunktører

Fjern stress og få overskuddet tilbage

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Midt i en vintertid kan det være svært af finde overskud til meget andet end det absolut nødvendige. Det er mørkt, når du går på arbejde, og mørkt når du går hjem igen. Samtidig er dansk vintervejr noget af det værste man kan udsætte sin krop for, med hyppige forkølelser, ondt i leddene og lunkent humør. Heldigvis kan du netop nu få en times meditativ, klinisk bevist hjælp fra de dygtige akupunktører i Urban Health, der med et snuptag giver dig forårsfornemmelser i hele kroppen.

I en travl hverdag går mange og døjer med livsstilsproblemer, der ofte kan udmønte sig i stress, anspændthed og manglende overskud i hverdagen. Det kan dog være svært at finde en udvej, når den næste ferie er langt væk, og pengepungen alligevel ikke vil være med til to uger i solen. Det er her eksperterne hos Urban Health kan hjælpe dig. Urban Health tror på et sammenspil mellem vestlig medicin og østlig tankegang, og dette kommer til udtryk i deres professionelle behandling. Med udgangspunkt i akupunktur og traditionel kinesisk medicin, kan de give dig fornyet indsigt i dine hverdagsproblemer og sætte ind der, hvor det behøves, så du på ny kan føle overskud og lykke i din dagligdag.

Alternativ behandling er i den grad på vej frem i Vesten, og er nu så anerkendt en behandlingsform at foreningen Danmark tilbyder tilskud til efterfølgende behandlinger hos Urban Health. Så nu kan du med god samvittighed booke tid i en af deres klinikker, velvidende at din akupunktur er videnskabeligt godkendt og gennemtestet.

Så hvad venter du på?! Tag din vinterkrop i hånden, og slå et smut ned forbi Urban Healths hyggelige lokaler. De højtuddannede akupunktører kan med garanti give dig overskuddet og forårsfølelesen tilbage, så du efter en times behandling føler dig ren og funklende i både krop og sjæl.

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.01.2011 til 28.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 150 værdibeviser til salg.

Bestil tid via tlf: 50 25 22 33 eller hjemmesiden.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Amager:

Man-fre: 8-18

Nørrebro:

Man, ons og tors: 8-18
Tirs og fre: 8-20
Hver anden lørdag 9:30-14

www.urban-health.dk

Aftalepart

Urban Health

Adresse

Amagerbrogade 255
2300 kbh s
 • Urban Health
  Urban Health Amager
  Amagerbrogade 255
  2300 København S
 • Urban Health
  Urban Health Nørrebro
  Bragesgade 8a
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation