sup_001.JPG
sup_002.JPG
sup_003.JPG

Halv pris på en hel uges fuld økologisk forplejning fra super lækre Soupanatural

750,- / 1.500,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Halv pris på en hel uges fuld økologisk forplejning fra super lækre Soupanatural

Fyld din krop med økologiske supper og sunde lækkerier i en uge fra Soupanatural

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Skriger din krop efter vitaminer og energi i de kolde vintermåneder, og ønsker du at tabe dig? Nu kan du give din krop et boost med en uges Soupasize Me-kur fra den anerkendte supperestaurant Soupanatural. Økologi, miljø og sundhed er restaurantens nøgleord, så du kan få øget velvære og god samvittighed med varme smagfulde supper, frisk frugt og økologiske lækkerier.

Med dagens tilbud får du fuld forplejning i en uge. Du har mulighed for i en uge at hente supper hos den hippe suppe-restaurant Soupanatural på enten Skydebanegade på Vesterbro, Guldbergsgade på Nørrebro eller Skt. Peders Stræde i København K. Supperne varierer meget fra eksempelvis: tomatsuppe med rygeost, kartoffelsuppe med muskat, squashsuppe med kartoffel, thaisuppe med gulerod, cremet fennikelsuppe, tyrkisk linsesuppe, cremet rødbedesuppe. Du kan enten hente supperne hver dag, eller få dem med hjem til at varme. Supperne kan holde sig fire dage i køleskabet.

Restauranten Soupanatural har succes med sin Soupasize Me-kur, som så dagens lys for halvandet år siden, og den har stadig succes halvandet år efter den kom til verden. Ideen er simpel: ved at leve af restaurantens sunde og næringsrige suppe og økologiske lækkerier kan du tabe dig på en måde, hvor du stadig kan nyde livet med lidt kaffe, øl og vin. Du skal altså ikke give afkald på nydelse, men fylde din krop med skønne varme supper og økologisk frugt og snacks i de rette mængder.

Soupasize Me-kuren er testet af to testpersoner, som levede af Soupanaturals økologiske produkter i én måned. På en måned tabte testpersonerne sig flere kilo, sænkede deres stressniveau og fik en øget velværefølelse.

Prøv Soupasize Me-kuren i en uge til halv pris gennem downtown.dk og mærk forskellen.

Med dagens tilbud får du en uges forplejning, der indeholder:

18 Lækre sunde supper

8 Stykker frisk frugt

1 Grødblanding fra Rude Food

2 Lækre Voekeljuice

1 Biodynamisk vin

2 Thy øl

2 Naturfrisk sodavand

1 x Blandede nødder

1 x Blandede kerner

1 x Kaffe eller The

Betingelser

 • Kan indløses fra 15.02.2011 til 15.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 200 værdibeviser til salg.

Tilbuddet skal bruges i en sammenhængende uge, man kan ikke dele det op.

OBS: Man kan tidligst indløse det fra d. 15. feb.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Søndag-tirsdag: 12-22

Onsdag: 12-02

Torsdag: 12-22

Fredag-lørdag: 12-02

www.soupanatural.dk/

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"Jeg var inde og få en suppe to go, de sidste fire dage var jeg i suppebaren for at få mit skud suppe - jeg har ikke smagt noget lignende, deres suppe er så varieret og smager strålende! Mht. brødet er de nu endelig begyndt at bage det selv, og det er bedre end godt"

Set på mitkbh.dk

AOK

"Jeg spiste på Soupanatural i Sankt Peders Stræde i går. Lokalet er hyggeligt med sofaer. Der ligger spil fremme, så man har mulighed for at spille et spil skak over suppen"

Set på aok.dk

Politiken

"Soupanatural luner i kvarteret omkring Sankt Hans Torv; Man går ikke forbi caféens vinduer uden at blive ramt af den stemning, der siver ud derfra som damp fra en kogende suppegryde."

Set på Politiken.dk

Aftalepart

Soupanatural
CVR: 31150965
 • Soupanatural
  Soupanatural
  Guldbergsgade 7A
  2200 København N
 • Soupanatural
  Soupanatural
  Skt Peders Stræde 31
  1453 København K
 • Soupanatural
  Soupanatural
  Skydebanegade 3
  1709 København V
Vælg variation
Vælg variation