dyne_001.jpg
dyne_002.jpg
dyne_003.jpg

Super lækker 100% Mulberry helsilke-dyne 140x200 til halv pris

1.450,- / 2.900,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Super lækker 100% Mulberry helsilke-dyne 140x200 til halv pris

Luksus silkedyne fra Stasia Bedding

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Kunne du tænke dig at gøre din søvn endnu bedre? Hvad med en luksuriøs, silkefyldt dyne 140x200cm? Dagens tilbud giver dig halv pris på denne dyne fyldt med 1,3 kilo Mulberry helsilkefyld. Dynen er allergitestet og miljøvenlig.

Få den bedste søvn under det fineste og reneste helsilkefyld. Det særlige ved dynen er, at silkefyldet tilpasser sig din temperatur og giver din krop lov til at ånde natten igennem. Dynen holder dig effektivt varm og tør hele natten, og du kan skrue ned for din radiator og dermed skåne miljøet. Der er ikke brugt nogen kemikalier i processen, og du kan derfor med rigtig god samvittighed lægge dig til rette under denne skønne dyne.

Helsilke er et naturligt og rent materiale, som består af fibre, der er holdt sammen af den naturlige lim sericin. Støvmider kan ikke bo i silke og sericin, og dynen er derfor yderst allergivenlig og god til dig, der ønsker at sove i rene omgivelser.

Silkefyldet er fremstillet af den lille, eksklusive silkeorm, og for at sikre høj kvalitet har silkeormene udelukkende spist sig mætte i blade fra Mulberry-træer. Det giver den helt unikke helsilke, som gør, at du får en dejlig nattesøvn.

Så erstat din gamle dyne med denne bløde, rene luksusdyne fra Stasia Bedding og søg ind i drømmeland svøbt i silke af den højeste kvalitet. Sov godt.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.01.2011 til 26.02.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 100 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider:

Mandag-fredag kl. 12-16

Aftalepart

Stasia
CVR: ??
  • Stasia
    Stasia
    Kongens Nytorv 18 a
    1050 København K
Vælg variation
Vælg variation