50% på tapastallerken for 2 personer og en flaske hvidvin på Café Plenum

Sankt Hans Torvs afslappede oase

Frederik Plum

Når sommersolen så småt begynder at vise sit ansigt, er der få steder hvor Københavnerne flokkes som på Sankt Hans Torv. Torvet fyldes hurtigt af hundreder cykler, og hele det gamle brokvarter emmer af liv. Dagens Tilbud giver en dele-tapastallerken med en flaske hvidvin til halv pris fra Plenum på Sankt Hans Torv.

Plenum har opnået klassiker-status på Sankt Hans Torv. Caféen er torvets afslappede hæng-ud sted med smilende betjening og rustikke murstensvægge, og de fleste gæster i nattelivet på Nørrebro har været forbi for at få en kold Heineken. Men på trods af, at det kan virke som om, at baren altid har været fast inventar på torvet, så er den kun fire år gammel.

Ulrik, der sammen med Henrik står bag Plenum, forklarer: "Vi overtog lokalerne fra den gamle Trafik Cafeen, som mange nok husker. Og det var jo en enorm kulturarv vi overtog, men samtidig var der brug for, at der skulle ske noget nyt." De to nye indehavere istandsatte lokalerne, men beholdt den karakteristiske 'trafiklys-dør'. Døren var en massiv trædør med tre runde ruder i rød, gul og grøn, ligesom et trafiklys.

Den karakteristiske dør blev desværre ødelagt for nyligt ved et indbrud. "Da vi erstattede den med en ny dør, gik det op for os, at der måske var forsvundet for meget stemning fra det gamle sted. Så vi har besluttet, at få den repareret, og sat op herinde på væggen." Siger Ulrik, og fortsætter, "Og så begynder vi at bruge røde, gule og grønne stearinlys, som en kærlig kommentar til den gamle Trafik Café."

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.07.2010 til 11.09.2010.

Værdibeviset kan kun bruges på lørdage.Information

Åbningstider:

Søn-man kl. 10.00-23.00

Tir-ons kl. 10.00-24.00

Tor kl. 10.00-01.00

Fre-lør kl. 10.00-02.00

www.cafeplenum.dk

Anmeldelser

AOK

" Endelig er der et sted på Sankt Hans Torv der er "down to earth". Priserne og maden er simpel, realistiske og billige. Der er en afslappende stemning, men det er stadig professionelt, hvilket gør at man kan hygge sig."

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Plenum har karakter og er lidt anderledes med sine citater, rå vægge og hul mellem de to lokaler. Fint øl og vinkort!"

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Plenum
CVR: ??
  • Plenum
    Café Plenum
    Sankt Hans Torv 3
    2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation