Hamlet_001.jpg
hamlet_002.jpg
Hamlet_002.jpg

Halv pris på en konsultation med henblik på kosmetisk operation hos de anerkendte og erfarne plastikkirurger på Privathospitalet Hamlet

475,- / 950,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på en konsultation med henblik på kosmetisk operation hos de anerkendte og erfarne plastikkirurger på Privathospitalet Hamlet

Det naturlige valg

Skribent: Maria Jacobsen

Hamlets Plastikkirurgiske Klinik har til huse i Søborg. Klinikken er førende på markedet og kan tilbyde hele paletten af kosmetiske og plastikkirurgiske operationer fra rynkebehandlinger med Botox og fillers til operation af ansigt, øjenlåg, bryst, maveskind, lår m.m. Derudover er Hamlets plastikkirurger også eksperter i bodylift efter stort vægttab og brystkirurgi i forbindelse med brystkræft.

Med dagens tilbud kan du få en ekspertvurdering af mulighederne for netop din krop.  Hamlet lægger stor vægt på, at resultatet skal være naturligt og i harmoni med din krop.

På Hamlet er det kun erfarne og specialiserede plastikkirurger, som står for operationerne, og specialiseringen gælder hele vejen rundt, hvor sygeplejerskerne er specialiseret i hhv. anæstesi, operation og pleje. På den måde er du garanteret et optimalt forløb.

De lægger stor vægt på den personlige dialog. Derfor er patienten altid i centrum og følges fra start til slut af den samme plastikkirurg med den rette kompetence.

På Hamlet gås vi ikke på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Alle behandlinger udføres på højeste, faglige niveau. Som noget helt unikt har Hamlet en speciallæge, der overvåger de indlagte patienter 24 timer i døgnet. Alle operationer er "all inclusive". Det betyder, at du ikke bliver ubehageligt overrasket af ekstra omkostninger til fx indlæggelse, mavebælter, BH'er, opfølgning, kontrol m.v.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.01.2011 til 01.08.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Tidsbestilling skal ske hos Patientservice på tlf.: 38 17 07 82.

Telefontider:

Mandag - Torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 16.00

www.hamlet.dk

Aftalepart

Tandklinikken Hamlet
CVR: 32101291

Adresse

H. V. Nyholms Vej 21
2000 Frederiksberg
  • Tandklinikken Hamlet
    Privathospitalet Hamlet
    Gyngemose Parkvej 66
    2860 Søborg
Vælg variation
Vælg variation