soo_003.JPG
soo_004.JPG
Fris_C3_B8r_20Soo_001.jpg

50% på en klipning i den fashionable frisørsalon Rebel Hairdesign - lige ved Sankt Hans Torv

265,- / 530,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på en klipning i den fashionable frisørsalon: Rebel Hairdesign - lige ved Sankt Hans Torv

Rebel Hairdesign

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Tyndt, spaltet og glansløst. Vi ved alle sammen, at januar kan være særligt hård ved håret, men hvad gør du, når kontoen står i minus og eneste mulighed synes at være hjemmelavet grydeklip på badeværelset? Du tager ind til denne fashionable frisør  og får den fulde forkælelse til den halve pris.

Tanja Jensen er en del af duetten, der udgør Rebel Hairdesign lige ved Sankt Hans Torv. Hun har over ti års erfaring fra frisørbranchen, og beskæftiger sig kun med de bedste parabenefri produkter fra Evo. Hun ved, hvad kunderne efterspørger og summer det op i to nøgleord: kvalitet og medbestemmelse. Kunderne er i centrum og det er vigtigt. Så her er hverken praktikantklip, pludselige panikhestehaler eller huer nede om ørene. Du får, hvad du vil have, og bliver den bedste udgave af dig selv.

Rebel Hairdesign er en fashionabel og flot salon. Det grafiske design på væggene bliver lavet af Made by Thomas, der blandt andet har stået for Georg Jensen og Regitze Bays grafiske design, og den rummelige salon oser af hygge og overskud. Mens du bliver klippet, kan du nyde en af de mange film, der jævnligt bliver vist på projektor i baggrunden, eller koble af under hårvasken i Rebel Hairdesigns massagestole. En hårklipning hos Tanja Soo er wellness på højeste niveau.

Tanja Soo er ikke alene en dygtig frisør med stor erfaring i en lækker salon: hun tager også løbende på kurser for at holde sig på forkant med den nyeste hårmode. Så hvad end du er til det nyeste nye, bare skal have en studsning eller noget helt andet, er dit hår i sikre hænder.

Og jo, selvfølgelig kan du booke en tid online - nemt, bekvemt og når det passer dig. Bare husk at vælge Tanja som frisør, da det er hende der kører tilbuddet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.01.2011 til 27.07.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max 500 solgte.

Bestil tid på tlf: 24 21 09 59

eller via hjemmesiden.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 10-18

Lørdag efter aftale

www.rebelhairdesign.dk

Aftalepart

Rebel Hairdesign
CVR: ??
  • Rebel Hairdesign
    Rebel Hairdesign
    Fælledvej 14, st. th.
    2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation