astanga_yoga_001.jpg
astanga_yoga_002.jpg
astanga_yoga_003.jpg

60% rabat på en måneds medlemskab hos Astanga Yoga Studio

299,- / 750,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

60% rabat på en måneds medlemskab hos Astanga Yoga Studio i hjertet af Nørrebro

Dynamisk yoga for krop og sind

Skribent: May Silja Andersen Holm

Foto: Kim Bjærre

Gør noget godt for krop, sjæl og sind. Med dagens tilbud får du nemlig mulighed for at finde indre ro, blive mere smidig og opnå kropslig styrke ved en måneds medlemskab i den stille og rummelige yoga oase Astanga Yoga Studio, centralt på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro.

Med dagens tilbud hos Astanga Yoga Studio får du mere end 50 timers hold undervisning om ugen og derudover adgang til næsten 24 timers 'Open space', som betyder mulighed for at bruge yogasalene, køkkenet, chillout-området og topmoderne nyrenoverede faciliteter,. Astanga Yoga Studio tilbyder både hold for begyndere og for øvede.

Astanga yoga er en af de mest dynamiske og fysisk orienterede former for traditionel yoga. Astanga yogaen blev grundlagt i Indien på en flere tusinde år gammel indisk filosofi, og har siden været et meget eftertragtet yogasystem, som også flere af berømthederne i Hollywood har brugt for at tone kroppen og styrke sindet.

Yoga betyder 'forening' eller forbindelse, og Astanga yoga går ud på at synkronisere åndedræt og bevægelse, hvilket skaber en stærk varme, som renser muskler og organer.

Eskil fra Astanga Yoga Studio udtaler, at Astanga yoga er for alle, begyndere som erfarne udøvere. Eskil fortæller, at yogaen er et redskab til at forbedre menneskets livskvalitet, og uanset hvad du laver, vil yogaen hjælpe dig med at blive mere bevidst om det og dig selv. Astanga yoga har mange gode indvirkninger på din krop - den forbedrer udholdenheden, fleksibiliteten, din styrke, dine levevaner og dit immunforsvar, aktiverer dine indre organer og fordøjelsessystemet og fremmer derudover din spirituelle side og giver mere ro, mindre stress og mere selvindsigt. Vi ses til Yoga!

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.01.2011 til 25.04.2011.

??Information

Åbningstider og hjemmeside:

Hverdage: 4.30 - 22.00

Weekend: 6 - 19.00

www.astangastudio.dk

Anmeldelser

Mitkbh.dk

'Meget professionelle, varme mennesker 'der passer på dig', og samtidig udfordrer dig, så du ikke blir' alt for længe i din komfort-zone'. 'Jeg oplever et sted, hvor man ikke bare går til 'gymnastik', men udvikler sig potentiale, også selvom du ikke hører til de aller yngste! Astanga Yoga Studio gir' simpelthen de almindelig fitnesscentre SÅ MEGET baghjul: både på stemning, dygtige undervisere, kvalitet og workshops'.

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Astanga Yoga Studio
CVR: 000

Adresse

Blegdamsvej 32,1 sal
2200 København N
  • Astanga Yoga København
    Astanga Yoga Studio
    Blegdamsvej 32, 1 sal
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation