mas_004.JPG
istock_000001411677small.jpg
mas_002.JPG

Halv pris på energigivende massage og afslappende afspændingsterapi kombineret med udrensende stimulering af hele kroppen og fødderne

395,- / 790,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på energigivende og afslappende afspændingsterapi af hele kroppen kombineret med udrensende stimulering af fødderne

Få forårsfornemmelser i kroppen med afspændingsterapi

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Vil du prøve en behandling, der er tilpasset vinterens hårde påvirkning af kroppen?

Stress, mørke, vinter og jul sætter sine spor i kroppen, og det er nu tid til at få renset ud i ophobede affaldsstoffer og usunde spændinger. Team Goodlife giver dig den ultimative forkælelse med den skønneste blide behandling, hvor hele kroppen indgår. Så du kan nyde en time på briksen, hvor ansigt, fødder, hænder, tæer og fingre kommer under effektiv behandling - kun udført med de skønne økologiske Rudolph Care produkter.

Behandlingen er en blid, dybdevirkende og virkelig afslappende oplevelse. Indehaver af klinikken Sara Olivia Jordell, som er uddannet kosmetolog, har speciale inden for ansigtszoneterapi og afspændingsterapi, og arbejder med de organrelaterede muskler. Når akupressur-punkterne i kroppen aktiveres, så starter en udrensning af både den fysiske krop og den følelsesmæssige krop. Behandlingen løsner og frigiver stressophobninger. Du kommer i kontakt med kroppen og din underbevidsthed og får nemt ved at slippe usunde tanker og spændinger. I underbevidstheden hører følelserne hjemme. Og netop følelserne er vigtige at have med i behandlingen, da de medvirker til at skabe personlige resultater både i dit karriereliv og familieliv.

Behandlingen indeholder også åndedrætsteknikker, som Sara Olivia Jordell vejleder dig i. Her kan du lære at håndtere din stress via vejrtrækning. Åndedrætsøvelserne er diskrete, og du kan benytte dem til enhver lejlighed til at afstresse din krop og dit sind. Så kom i kontakt med kroppen på en ny og nærværende måde med dagens tilbud og giv din krop en tidlig start på foråret med en luksusbehandling fra Team Goodlife.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.01.2011 til 01.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Tidsbestilling påkrævet. Bestil tid på tlf.: 48220238Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbent i hverdage efter aftale.

www.teamgoodlife.dk

Aftalepart

Team Goodlife
CVR: ??
  • Team Goodlife
    Team Goodlife v. Sara Olivia Jordell
    Frederiksberg Allé 39 A
    1820 Frederiksberg C
Vælg variation
Vælg variation