chilimilli_001.jpg
chili_002.jpg
the_002.jpg

Halv pris på stor brunchbuffet for to personer hos Chilimili Hot. For kun 99,- kan I tage for jer, af alt hvad hjertet begærer af lækre brunchretter

99,- / 198,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på stor brunchbuffet for to personer hos Chilimili Hot. For kun 99,- kan I tage for jer, af alt hvad hjertet begærer af lækre brunchretter

Traditionel brunchbuffet med sunde alternativer

Skribent: Wendy Beekhuis

Hos Chilimili Hot, der ligger på hjørnet af Hillerødgade og Lundtoftegade, kan I gå om bord i den store brunchbuffet med god samvittighed overfor pengepungen. Med dagens tilbud er der nemlig dømt 2 for 1 - så del dagens tilbud med en, du har lyst til at forkæle og mæsk jer i alle de lækre sager i den store brunchbuffet.

Den første Chilimili åbnede i 2007 og siden da er tingene gået rigtig stærkt. Chilimili er nu en hel lille kæde af spisesteder og er efterhånden blevet mange menneskers foretrukne sunde alternativ til fast food på grund af deres store udvalg af lækre salater.

Chilimili Hot er endnu et skud på Chilimili-stammen og adskiller sig fra de andre spisesteder i kæden ved at de udover at byde på en masse lækre salater også har en hel del varme retter på menuen - og nu kan de også præsentere en lækker brunchbuffet. I buffeten kan I vælge mellem et bredt udvalg af brunchtilbehør, såsom lækre oste, chorizo, æg (kogt eller scrambled), bacon, kalkunpålæg, tunsalat, pandekager, morgenmadsprodukter, marmelade, Nutella, wienerbrød og en masse lækker frisk frugt. Der er frit valg på alle hylder!

Derudover kan I mæske jer i Chilimilis mange berømte salater. Hvad med at spice din brunchtallerken up med en bulgursalat, pestopastasalat eller måske en lækker fetaostsalat? Chilimilikædens vision er at servere sund mad til gode priser, og hos Chilimili Hot kan din brunch blive lige så sund, eller usund, som du lyster.

Inkluderet i dagens tilbud er naturligvis drikkevarer ad libitum til at slukke tørsten. Der kan frit vælges mellem forskellige slags juice (f.eks. appelsin-, multifrugt- eller hyldeblomstjuice) samt kaffe og te. Der er fri WiFi og et perfekt sted at holde møder.

Med dagens tilbud fra Chilimili Hot kan selv den store sult blive stillet. I behøver ikke at bestille bord, så der er plads til det spontane besøg, og I kan spise alt, hvad I overhovedet orker og samtidig få en rigtig god start på dagen på dejlige Nørrebro.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.01.2011 til 31.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Brunchbuffet:

Mandag-søndag 10.00-15.00

www.hot-food.dk

www.chilimili-hot.dk

Anmeldelser

dethitter.dk

"Ekstrem godt mad!"

Set på dethitter.dk

Aftalepart

Chilimili Hot
CVR: ??

Adresse

Hillerødgade 30a
2200 KBH N
  • Chilimili Hot
    Chilimili Hot
    Hillerødgade 30a
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation