amalfi_001.JPG
amalfi_003.jpg
amalfi_004.JPG

Halv pris på 2 x oksemørbrad med trøffelsauce hos velrenommerede Restaurant Amalfi. Nyd den lækre smag og oplev stemningen på Gråbrødretorv

259,- / 518,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 2 x oksemørbrad med trøffelsauce hos velrenommerede Restaurant Amalfi. Nyd den lækre smag og oplev stemningen på Gråbrødretorv

Italiensk charme og fantastisk gastronomi

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Gråbrødre Torv er en hyggelig lille oase midt i storbyens mylder. Tag en velfortjent pause fra hverdagens stress og kobl af på Restaurant Amalfi. Nyd en hyggelig middag i rolige omgivelser med en du holder af.

Hos Restaurant Amalfi hersker en helt særlig stemming. Lige så snart du træder ind på Gråbrødre Torv forsvinder den sædvanlige larm og travlhed i København K som dug for solen og erstattes af en næsten sydlandsk stemning.

Her er rum for afslapning, ro, forkælelse og lækre madoplevelser i en ellers hektisk hverdag. En af de lækre madoplevelser fås hos Restaurant Amalfi. Amalfi er en lækker restaurant med et traditionelt italiensk køkken præsenteret på en ny, spændende og moderne måde.

Med dagens tilbud kan I begge nyde en lækker oksemørbrad med trøffelsauce, som på italiensk har det mundrette navn Medaglioni al Tartufo. Oksemørbraden er tilberedt på italiensk manér og den fantastiske trøffelsauce giver retten det ekstra lækre lille prik over i'et.

Restaurant Amalfi er meget smukt indrettet. Lokalerne er rummelige, men føles  stadig intime og hyggelige. Her er ikke gået på kompromis med noget. Med Amalfis lækre retter, den gode stemning og den idylliske beliggenhed er restauranten et oplagt valg til en hyggelig aften eller måske endda en romantisk date med en du holder af? Rammerne kunne i hvert tilfælde ikke være mere ideelle.

Udover fantastiske middagsretter kan Restaurant Amalfi også friste med en lækker brunch, små lette frokostretter, middagsmenuer og en masse dragende desserter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.01.2011 til 20.02.2011.

Bordbestilling påkrævet. Bestil bord på tlf: 33114707.

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved bordbestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag-fredag 11.00-24.00

www.restaurantamalfi.dk

Anmeldelser

AOK

"Vi havde fået stedet varmt anbefalet. Endelig fik vi selv tid at besøge Restaurant Amalfi og det levede fuldt op til forventningerne".

Set på aok.dk

AOK

"Utrolig oplevelse som kan være svær at finde idag. Deres personlige service og dygtige ekspertise får en til at føle sig rigtig velkommen. Mange tak til Restaurant Amalfi for den dejligste aften, vi kommer igen :-)"

Set på aok.dk

Aftalepart

Amalfi
CVR: ??

Adresse

Gråbrødre Torv 21
KBH K
  • Amalfi
    Restaurant Amalfi
    Gråbrødretorv 21
    1154 København K
Vælg variation
Vælg variation