50% på skøn spa-oplevelse hos Ni´mat Spa på Hotel Hilton

Ni´mat er det indonesiske ord for luksus

Lise Larsen

Ni´mat Massage og Spa tilbyder en af byens mest eksklusive wellness-oplevelser i lækre asiatisk inspirerede omgivelser. Dagens Tilbud giver en smagsprøve på  Ni´mat-oplevelsen med entré til spaen, håndklæder, badekåbe, slippers, aromabad, saltvandspool, the og frugt. Saltvandspool efterfølges af et Cleopatra-bad og til sidst Ni´mats Guldæg, hvor du får en fantastisk afslappende oplevelse, der er enestående for Ni´mat Spa.

Dagens Tilbud giver en helhedsoplevelse i det lækre Ni´mat Spa på hotel Hilton. Oplevelsen starter med afslapning, the og frugt i spaet, hvor du får udleveret badekåbe, slippers og håndklæde samt frugt og the. Lokalerne er designet efter asiatisk forbillede, hvilket giver de perfekte rammer til at komme helt ned i tempo. Du vil føle at du befinder dig under østens himmelstrøg.

Efter Saltvandspool får du et Cleopatra bad, der er en gammel bademetode, der stammer fra romernes tid. Mælkebadet var Cleopatra's foretrukne måde at slappe af på. I dag ved vi, at mælk er et yderst effektivt aktivstof, som toner og nærer huden, mens huden efterlades glat og gennemfugtet.

Som kronen på værket afsluttes din totaloplevelse hos Ni´mat med Guldægget. Ni´mat Spa er de eneste i Skandinavien der har et Guldæg, og Heidi Østerby fortæller, at det er en meget personlig oplevelse. Guldægget er lavet i Asien, hvor det produceres efter Buddhistisk forbillede. I ægget ligger du alene under en lille stjernehimmel mens du lytter til lav musik og får en blid rygmassage. Efter seancen på 15 minutter er du helt afslappet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.07.2010 til 21.09.2010.

Dagens Tilbud kan kun indløses fra mandage til torsdage.

Gælder kun til Ni'mat på Hotel Hilton.

Ved brug af værdibeviset er der samme dag yderligere 20% på andre behandlinger fra Ni´mat Spa.Information

Åbningstider

Man-fre: kl. 7-21

Lør: kl. 10-19

Søn: kl. 10-17

www.nimat.dk

Anmeldelser

AOK

"Ni'mat er det indonesiske ord for luksus, mens ordet spa betyder helse gennem vand. Til sammen stemmer de to ord fint overens med Huset Ni'mats nye spa på Hilton Hotel."

Set på aok.dk

spiseliv.dk

"Hilton Copenhagen Airport har nu slået dørene op til Ni'mat Spa - et helt nyt og eksklusivt spa- og wellness center på hotellets 2. etage."

Set på spiseliv.dk

Aftalepart

Ni'mat Massage & Spa
CVR: 27917305

Adresse

Vendersgade 27
1363 København K
  • Ni'mat Massage & Spa
    Ni’mat Spa
    Hotel Hilton Copenhagen Airport
    Ellehammersvej 20
    2770 Kastrup
Vælg variation
Vælg variation