gef_005.JPG
gef_004.JPG
gef_003.JPG

50% rabat på stegt flæsk med persillesovs for 2 personer på hyggelige Gefährlich

105,- / 210,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% rabat på stegt flæsk med persillesovs for 2 personer på hyggelige Gefährlich i hjertet af Nørrebro

Mad som selv ikke vor mor kunne lave den

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Gefährlich er et af Nørrebros bedste spisesteder, og det er der god grund til. Gefährlich ligger centralt ved Skt. Hans Torv i hjertet af Nørrebro, med gode priser, hyggelig stemning og fantastiske events - kort sagt: Gefährlich gør hverdagen til en leg og weekenden til en fest. Og med fantastisk dansk mad er Gefährlich virkelig i særklasse, og skal simpelhen opleves.

Køkkenet laver mad på den gode, gammeldags måde. Gode ingredienser, nænsomt tilberedt på bedste landkøkkenstil, der kombinerer det bedste fra skandinavisk og dansk madtradition. Simpelt sagt er det mad som selv ikke mor kunne lave den, og det smager simpelthen fantastisk! Er der vel noget mere herligt og dansk end stegt flæsk med persillesovs? I en kold vintertid luner danske retter, og med små skandinaviske pift som inspiration er I sikret en uforglemmelig madoplevelse. Som en glad gæst har bemærket:

"Gefährlich er uden sammenligning det bedste sted at gå ud i København. Det er sjældent, at man kan gå ud og høre lækker, og meget blandet musik, og hvor man endda kan være heldig at få sine lidt sære ønsker opfyldt. Restauranten ovenpå er rigtig hyggelig og har virkelig god mad. Og så får man altid lækkert brød og oliven først. God detalje!

Jeg synes altid at tjenerne er utrolig søde og opmærksomme, [o]g coctailbaren har de bedste cocktails i verden. … Det hele hænger rigtig godt sammen og skaber det bedste sted, jeg har oplevet i mit København." - set på mitkbh.dk

Giv dig selv og en ven eller kæresten en oplevelse, og prøv Gefährlich.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.01.2011 til 01.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Kan indløses man-tors fra kl 17-23.Information

Hjemmeside:

www.gefahrlich.dk

Aftalepart

Gefährlich
CVR: 28104375

Adresse

Fælledvej 7
2200 København N
  • Gefärlich (bruges ikke!)
    Gefärlich
    Fælledvej 7
    2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation