Helle_002.JPG
Helle_005.JPG
Helle_001.jpg

Halv pris på effektiv støtte til vægttab med 2 x øreakupunktur hos den erfarne Klinik for Individuel Balance

200,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på effektiv støtte til vægttab med 2 x øreakupunktur hos den erfarne Klinik for Individuel Balance

Kickstart din slankekur med effektiv øreakupunktur

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Sæt en stopper for sukkertrangen og sultfornemmelsen og få styr på blodsukkeret. Med dagens tilbud får du effektiv hjælp til at tabe de overflødige kilo med 2 x øreakupunktur hos Klinik for Individuel Balance. Behandlingen er mild og giver dig et kærligt skub, så du får succes med din slankekur.

Områderne omkring øret taler direkte med nervesystemet, og ubalancer i kroppen afspejler sig som reflekszoner på øret. Akupunkturnåle i øreregionen kan derfor effektivt påvirke kroppen. I denne behandling arbejder øreakupunktør og ernæringsterapeut Helle Hein med de punkter i øret, der har med sultfornemmelse og sukkertrang at gøre. De fleste vil allerede efter nogle timer mærke en nedsat appetit, og du er herefter rigtig godt på vej til at tabe de overflødige kilo.

Du vil få sat tre små akupunkturnåle i hver side af øret. Nålene sidder nænsomt fast i omkring to uger, hvorefter de selv vil falde ud. Nålene sidder fast med et lille diskret plaster. Efter omkring 14 dage får du sat et sæt nye akupunkturnåle ind i øret, som igen vil falde ud af sig selv. Behandlingen giver en effektiv støtte til din slankekur, og du er nu rigtig godt på vej til at få en slank og sund krop.

Klinik for Individuel Balance bruger ofte akupunkturterapien til at lindre smertetilstande i kroppen, tinnitus, afvænning af afhængigheder og som støtte til vægttab.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.01.2011 til 20.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Klinikken har åbent efter aftale. Ring for aftale på tlf.: 2446 4493

www.heinh2o.dk

Aftalepart

Klinik for Individuel Balance
CVR: ??
  • Klinik for Individuel Balance
    Klinik for Individuel Balance
    Lille Strandvej 1A
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation