50% på 2 tapasmenuer på Tapas Baren i indre by

Spansk sommerstemning lige ved Kongens Have

Frederik Plum

Tapasbaren ligger lige ved Kongens Have, hvor du efter en romantisk middag kan gå en tur hånd i hånd med din date. Indehaveren Robin har lige fået indrettet en romantisk sofa-lounge, hvor kærestepar kan spise tapas i stearinlysets skær. Med Dagens Tilbud får du 2 små tapas-menuer og betaler kun for én (235,- i alt).

Når du spiser en aften på Tapasbaren, kan du være sikker på den helt rigtige spanske stemning. Indehaveren Robin har flere gange opholdt sig i Spanien, og han forklarer, at han "har en større spansk familie bestående af onkler, tanter og granfætre." Det spanske er ikke nyt for ham.

Robin overtog restauranten for tre måneder siden, men kender stedet godt i forvejen, da han i flere år har været både tjener og kok i restauranten. Han har bibeholdt den rustikke stil, der passer perfekt til maden og vinen, og har blot opdateret interiøret lidt, så det er blevet en tand mere moderne. Han ved, at stemningen er vigtig, og at det handler om at istandsætte med respekt for den værende atmosfære.

Lige nu arbejder Robin på forskellige tiltag, der skal udbrede kendskabet til det spanske tapas-køkken: "Der er mange, der elsker tapas, og som kan lide den specielle måde at spise på. Man kan drikke et par glas og smage lidt forskelligt, og det egner sig perfekt til sommervejret", forklarer Robin og uddyber: "Derfor har vi arbejdet på tapas-take away, som man kan tage med i Kongens Have, og med Paella som man kan få om søndagen og mandagen."

Dagens Tilbud giver dig mulighed for at nyde maden, glæden og stemningen fra de nykårede spanske fodboldverdensmestres solbeskinnede hjemland  - lige i hjertet af vores kære København.

Dagens Tilbud gælder følgende menu:


Tapas-Menu

Tosta Catalana - hvidløgsbrød med gnedet friske tomater og skiver af lufttørret skinke

Kyllingekroketter med mojo-sauce

Rejer i Hvidløg

Konfiteret svinekæber

Råstegte kartofler med allioli

Crema Catalana

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.07.2010 til 20.08.2010.

Se bunden af omtalen for at se hvad menuen indeholder.Information

Åbningstider:

Man-tor: kl. 17-23

Fre-lør: kl. 17-24

Søn 17-23

www.tapasbaren.dk

Anmeldelser

AOK

"Er du til spansk mad, design og vin af den avancerede og moderne slags så kig forbi Tapasbaren i Indre by."

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Maden var god og betjeningen ligeså. Jeg kan godt anbefale dette sted. Stemningen var rigtig hyggelig med en frisk blomst på bordet og tjeneren havde styr på husets menu og kunne svare på alle vores spørgsmål."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Tapas Baren
CVR: ??
  • Tapas Baren
    Tapasbaren, Dronningens Tværgade 22, 1302 København
Vælg variation
Vælg variation