zen_001.jpg
zen_002.jpg
zen_002.JPG

Få halv pris på en times personlig behandling med traditionel, japansk massage hos Zen Shiatsu Center

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 1 times traditionel, japansk massage hos Zen Shiatsu Center i Havnegade i Indre By

Afstressende shiatsu-massage for krop & sjæl

Skribent: Linda Østergaard

Læg dig tilrette på futonmadrassen på gulvet i de store, lyse lokaler i Havnegade og føl behandlerens nøjagtige fingertryk. Zen Shiatsu massage er en succesfuld behandlingsform, hvis du døjer med hovedpine, stress, ryg, nakke- og skuldersmerter. Massagen kan også berolige en stresset krop & sjæl samt hjælpe immunforsvaret. Behandlingen styrker nemlig bevidstheden om den gode energi i kroppen og afhjælper fysiske og psykiske skavanker.


Du er i centrum hos Zen Shiatsu Center i indre by, når der ved hjælp af præcise tryk, stræk og nærvær arbejdes med at åbne og balancere dine energibaner. Behandleren fokuserer på at skabe flow i kroppens energisystem, der er afgørende for din sundhed.

"Zen Shiatsu massage er en forebyggende behandling, som holder dig stærk og rask. Det er en slags alternativ sundhedsvurdering, der har som mål, at du skal vedligeholde dig selv, ligesom du vedligeholder eksempelvis din bil. Massagen er desuden afspændende og dejlig," siger Graeme Docherty, der er én af behandlerne i centeret i Indre By.

Med hænderne som det primære værktøj arbejder behandleren sig med skiftevis hurtige og langsomme tryk og stræk gennem hele din krop. Du vil sikkert føle en summen i de berørte områder, for kroppens overbelastede organer får nøjagtige tryk, der løsner og lindrer.

 

Den traditionelle japanske sundhedsbehandling kan også beskrives som akupunktur uden brug af nåle, og du beholder tøjet på under hele behandlingen. Seancen med massage og vejledning varer cirka 1 time.

Under selve massagen kan du opleve at komme på 'en lille rejse,' hvor du til sidst ikke lægger mærke til de konkrete fingertryk. I stedet kobler du fra og mærker kroppen som en helhed. Mange oplever også en varm, veltilpas følelse strømme gennem hele kroppen, der frigiver energi og løsner op.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.01.2011 til 01.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 600 værdibeviser til salg.

Booking via tlf.: 33 33 90 39 eller mail: graemeshi@gmail.comInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Åbningstider efter aftale.

www.zenshiatsucenter.dk

Anmeldelser

kvinder.bt.dk

"Da jeg står på gaden igen, er jeg vitterlig i et lysere humør i en mere veltilpas krop og føler mig rent faktisk i harmoni med mig selv. - Så længe det holder."

Set på kvinder.bt.dk

Aftalepart

Center for Shiatsu
CVR: 25908007

Adresse

Havnegade 43
KBH K
  • Center for Shiatsu
    Zen Shiatsu Center
    Havnegade 43
    1058 København K
Vælg variation
Vælg variation