primavera_001.jpg
primavera_004.jpg
primavera_002.jpg

Halv pris på den skønne, økologiske krops- og massageolie Energizing med ingefær og lime fra det eksklusive og bæredygtige Primavera Life

79,- / 159,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Halv pris på den skønne, økologiske krops- og massageolie Energizing med ingefær og lime fra det eksklusive og bæredygtige mærke: Primavera Life

Førsteklasses økologisk kropsforkælelse

Skribent: Linea Sanderbo

Glem alt om vinterens mørke og kulde og tag forskud på foråret med den skønne, økologiske krops- og massageolie fra Primavera Life. Energizing kropsolien dufter af solmodne friske citrusfrugter og er tilsat ingefær. Kropsolien er ekstremt fugtgivende og nærende for din hud. Den fedter ikke og er yderst velegnet til at løsne op for spændinger i skuldre og nakke ved blidt at massere olien ind i huden.

Med dagens tilbud fra Primavera Life kan du i et snuptag få en velplejet, blød og lækker hud og dufte af forårets friske frugter. Og på den måde gøre huden klar til forårets varme solstrejf og friske luft. Påsmør for eksempel olien om morgenen efter badet og mærk, hvordan de skønne frodige olier påvirker dit humør i en positiv retning - særligt, hvis du ikke føler dig oplagt til en lang og krævende arbejdsdag.


Brug også olien om aftenen efter dagens stramme program og mærk øget energi i kroppen. Har du overanstrengt dine muskler, så sætter ingefæren gang i blodomløbet og lindrer smerten. Olien kan også med fordel gøre fodbad eller karbad til en forfriskende oplevelse.

Energizing kropsolien er en meget anvendelig olie til både kvinder og mænd, og professionelle massører og luksus wellness klinikker bruger dagligt Primaveras produkter.

Den lækre, økologiske Energizing 100 ml. kropsolie kan du afhente hos to af Primaveras forhandlere i København. Du vælger selv, om du vil hente olien hos Helsehuset på Gl. Kongevej på Frederiksberg eller hos My Favourites Things i Jægersborggade på Nørrebro. I Primaveras ånd kommer din Energizing kropsolie i en uva-beskyttet, biologisk nedbrydelig emballage.

Betingelser

 • Kan indløses fra 24.01.2011 til 24.02.2011.

Max. 3 værdibeviser pr. person.

Max. 800 værdibeviser til salg.

Kan afhenstes hos enten Helsehuset eller My Favourite Things. Send forinden en mail til primavera@primavera med hvor du vil afhente dine produkter.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Helsehuset:
Mandag-torsdag 10:00-17:30 Fredag. 10-18
Lørdag 9-13
www.helsehus.dk

My Favourite Things:
Tirsdag-fredag 12-18
Lørdag 11-15

www.myfavouritethings.dk

Distributør:
Primavera Life DK
Tlf.: 4144 4760
www.primaverashop.dk

Aftalepart

Primavera Life
CVR: ??
 • Primavera Life
  Helsehuset
  Gl. Kongevej 92
  1850 Frederiksberg
 • Primavera Life
  My Favourite Things
  Jægersborggade 45, kld.th.
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation