fys_001.JPG
fys_002.JPG
fys_003.JPG

Halv pris på en times afspændende massage eller Kranio-Sakralterapi hos den erfarne og dygtige Privat Klinik for Fysioterapi

275,- / 550,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 1 times afspændende massage eller Kranio-Sakralterapi hos den erfarne Privatklinik for Fysioterapi

Genvej til en sund krop med hjælp fra Privatklinik for Fysioterapi

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Send dine myoser og usunde spændinger i nakke, ryg og ben til tælling hos Privatklinik for Fysioterapi. Overlad trygt dine trætte skuldre eller ømme ryg til klinikkens erfarne behandlere. I over 13 år har fysio- og Kranio-Sakralterapeuterne Ellen Strandgaard og Susanne Møller behandlet og lindret alle former for spændinger og ubalancer i kroppen.

Vælg enten en effektiv og dybdegående massage, der knuser spændingerne og løsner ophobede affaldsstoffer med dybe tryk på nakke, ryg eller ben. Behandlingen fjerner effektivt ubehagelige myoser og giver kroppen fornyet overskud. Du kan også vælge den blide, forløsende Kranio-Sakralterapi, der effektivt bekæmper hovedpine og anspændthed med omsorgsfulde og behagelige tryk. Behandlingen koncentrerer sig om området fra kraniet, hovedet og ned til korsbenet og får energierne til at summe i kroppen og giver en udpræget oplevelse af velvære og lethed. Mange klienter bruger netop denne behandling til at komme af med hovedpine.

Privatklinik for Fysioterapi har eksisteret i 13 år, og her kommer alle former for klienter. Det er dit individuelle behov, der er i centrum, og du aftaler i samråd med enten Ellen eller Susanne, hvor behandlingen skal sætte ind henne. Så få gjort noget ved usunde spændinger i kroppen og hovedpine allerede nu, og bring kroppen på rette spor med en behandling af specialisterne fra Privatklinik for Fysioterapi på Østerbro.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.01.2011 til 19.05.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 100 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Behandling efter aftale. Ring for aftale på 35381417

www.privatfysoesterbro.dk

Aftalepart

Privat Klinik for Fysioterapi
CVR: ??
  • Privat Klinik for Fysioterapi
    Privat Klinik for Fysioterapi
    Øster Farimagsgade 8, st., th.
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation