star_001.JPG
star_004.JPG
madonna_001.jpg

Den originale Oxygen Lift skønhedshandling, som selveste Madonna sværger til. Få en jævn og smuk hud på skønne klinik Star Beauty på Nørrebro

479,- / 1.199,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

60% på den originale Oxygen Lift skønhedshandling, som superstjerner som Madonna lovpriser. Få en jævn og smuk hud på den eksklusive klinik Star Beauty på Nørrebro

Få hud som Madonna

Skribent: Martin Gottlieb

Foto: Kim Bjærre

Hvad har Justin Timerlake, Katy Perry, Eva Longoria og Madonna til fælles ud over star power og millioner på kontoen? De er alle sammen gudeskønne, og har hver og en den patenterede Madonnabehandling at takke for det. Mere effektiv end alverdens muddermasker, komplet ufarlig og anbefalet af dermatologer verden over. Gør din hud forårsfrisk med den revolutionerende Oxygen Lift Madonnabehandling: til dig, der virkelig elsker din hud.

Ilt er livgivende: det er overalt omkring os, og uden det ville vi ikke kunne eksistere. Det ved alle. Huden er kroppens største organ, og dens evne til at optage ilt formindskes med alderen. Det ved nogle. En Oxygen Lift Madonnabehandling kan give din hud et frisk pust, og få den til at se friskere og fastere ud. Det ved eksperterne. I dag kan du få den patenterede behandling till 60% rabat. Det ved kun downtowns brugere.

Netop i dag kan du få oxygenbehandlingens Louis Vuitton til en helt utrolig pris. Normalt koster en sådan behandling 1199,- (hvilket er billigere og bedre end et spaophold), men i dag kan downtowns brugere få det til fuldstændigt utrolige 479,-! Det mest fantastiske ved behandlingen er dog, at den virker i fem-seks uger, så du kan gå rundt og føle dig ekstra veltilpas i din krop i over en måned til samme pris som en bytur. Ikke engang en lækker frokost på Noma kan få dig til at føle dig så godt tilpas i så lang tid, og hos Star Beauty er det faktisk til at få en reservation i dette århundrede, samtidig med at serviceniveauet er det samme.

En behandling så god, at skønhedsikonet Madonna har lagt navn til den, i en klinik så lækker at den virkelig fortjener sit navn. Behøver vi virkelig sige mere? Måske kun én ting: skynd dig at klikke på tilbuddet mens der stadig er pladser i dette århundrede. Den revolutionerende Oxygen Lift Madonnabehandling hos Star Beauty: forårsfrisk og lækker med hud som en Madonna!

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.01.2011 til 20.10.2011.

Bestil tid på tlf: 5039 3970Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag - Fredag kl. 10.00 til 17.00

www.starbeauty.dk

Aftalepart

Pure Facial (Star Beauty)
CVR: 33572727

Adresse

Nørrebrogade 13
Kbh N
  • Pure Facial
    Capaldi
    Østerbrogade 144
    2100 København
Vælg variation
Vælg variation