50% på skaldyrsfad og creme brulé hos Les trois cochons på Værnedamsvej

Fransk sommer

Franz Plackmann

Når sommeren lægger sig over København, drømmer mange om at tage bilen sydpå til Provence eller Toulouse ved Middelhavet. Dagens Tilbud giver en ægte fransk frokost for på Cofoco-drengenes restaurant: Les trois cochons (de tre svin). Restauranten laver en overdådig sommer-skaldyrsfrokost, der indeholder alt godt fra havet: østers, jomfruhummer, muslinger, rejer og krabbeklør med lidt citron, mayo,?salat og grillet brød. Frokosten afsluttes med byens (bedst anmeldte) crème brûlée, og giver mulighed for et strejf af det franske, midt i København.

Les trois cochons ligger på Værnedamsvej mellem Vesterbro og Frederiksberg. Kvarteret kaldes 'det københavnske Paris' i folkemunde. Køkkenet er inspireret af det sydfranske, og her til sommer inviteres der til fransk skaldyrsfrokost med alt godt fra havet.

Den franske restaurant ligger i et lokale, der tidligere husede en slagterforretning. Stemningen fra den gamle slagter kan stadig mærkes, selv om væggene er omtapeseret og lyset nu kommer fra krystallysekronen i loftet. Slagterens flisegulv er vedligeholdt, hvilket skaber en uformel og rustik stemning, der passer til maden.

Hos Les trois cochons er det kokken der bestemmer maden, og han serverer den, ligesom i det franske landkøkken, i gryder og potter, helt uden dikkedarer. De spisende må selv tage for sig af retterne, mens køkkenet lover, at man ikke går sulten fra restauranten. Køkkenet er forankret i det sociale måltid, hvor vi spiser sammen på en uformel facon.

Les trois cochons byder velkommen til byens 'bons vivants'.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.07.2010 til 17.10.2010.

Gælder kun til frokost og skal bestilles til hele bordet.

Du kan bestille bord her.Information

Åbningstider:

Frokost: man-lør 12-14.30

Aften: man-søn 17.30-24

Køkkenet lukker kl. 22 (søndag kl. 21).

www.cofoco.dk

 

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Efter de mange gode anmeldelser herinde var jeg næsten bange for at blive skuffet, da jeg med kæresten forleden aften selv aflagde de tre grise et besøg. Jeg blev dog langt fra skuffet - jeg fik blot bekræftet at det virkelig ER et rigtig godt spisested!"

Set på mitkbh.dk

AOK

"Skaldyrsfadet med østers, jomfruhummer, muslinger, rejer, krabbeklør, citron og tilbehør var virkelig lækkert og der var masser af godter på fadet. Helt usædvanligt måtte vi levne. Creme Brûléen var lige i skabet..."

Set på aok.dk

Aftalepart

Les Trois Cochons
CVR: ??
  • Les Trois Cochons
    Les Trois Cochons
    Værnedamsvej 10
    1619 København V
Vælg variation
Vælg variation