bud_001.JPG
bud_002.JPG
Ansigtsbehandling.jpg
iStock_000006371946Small.jpg

Halv pris på 90 minutters opstrammende ansigtsbehandling hos eksklusive Clinique Belnatur i Hellerup. Se omgående resultater på den tørre vinterhud

399,- / 799,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på 90 minutters opstrammende ansigtsbehandling hos eksklusive Clinique Belnatur i Hellerup. Se omgående resultater på den tørre vinterhud

Luksusansigtsbehandling med den nyeste teknologi

Skribent: Wendy Beekhuis

Foto: Kim Bjærre

Med dagens tilbud får du hele 90 minutters ansigtsbehandling. Så er der dømt fuldkommen afslapning og afstresning. Tænk engang - halvanden time, der kun drejer sig om dig og dit velbefindende. Ren luksus.

Hos eksklusive Clinique Belnatur i Hellerup bliver der ikke gået på kompromis. Hverken med indretningen, atmosfæren eller behandlingerne. Tag halvanden time ud af din travle kalender og få førsteklasses selvforkælelse hos Clinique Belnatur.

Clinique Belnaturs ansigtsbehandling Anti-Age Plus er den ultimative ansigtsbehandling. Behandlinger lægger ud med en afrensning af dit ansigt og derefter en eksfoliering. Dertil kommer tilretning af bryn, inden den afslappende massage af ansigt og decolté står for tur. Ansigtet skal naturligvis også plejes, hvilket sker med en nærende Anti-Age maske og Anti-Age ampul, som ved hjælp af den nye teknologi Thermicbel arbejdes ind i huden med radiofrekvenser. Behandlingen afsluttes med fugtning af huden og beskyttelse af øjenområder, læber og ansigt.

Thermicbel er en teknik, som arbejder med radiofrekvenser, hvilket er det seneste nye inden for hudopstraming. Thermicbel er rigtig effektiv til udjævning af de fine linjer og fjernelse af væskeansamlinger i huden. Et ampul med aktive ingredienser smøres på huden og radiofrekvenserne sørger for at de aktive ingredienser kan trænge dybt ned i huden og ikke kun arbejder på overfladen. Ved Anti-Age Plus anvendes Thermicbel-teknologien i hele 20 minutter, hvor den virkelig går ind og udglatter og forbedrer din huds kvalitet.

Hvis man ikke ønsker fokus på Anti-Age, kan man i stedet for Thermicbel vælge at få en længere ansigtsmassage og en dybderens.

Betingelser

  • Kan indløses fra 17.01.2011 til 01.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag 10 - 17
Tirsdag  9 - 18
Onsdag 9 - 18
Torsdag 9 - 18
Fredag   9 - 18
Lørdag   9 - 14

www.cliniquebelnatur.dk

Anmeldelser

mode-magasinet.dk

"Du mærker den eksklusive stemning i samme øjeblik, du træder ind ad døren hos Clinique Belnatur. Her er der kræset for detaljerne i form af super service, kridhvide vægge, cremefarvede møbler og kæmpe flatscreen på væggen. Lyst, lækkert og indbydende".

Set på mode-magasinet.dk

Aftalepart

Clinique Belnatur
CVR: 29185689

Adresse

Onsgårds tværvej 6
2900 Hellerup
  • Clinique Belnatur
    Clinique Belnatur
    Onsgårds tværvej 6
    2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation