sup_001.JPG
sup_002.JPG
sup_003.JPG

Soupanatural hjælper dig til at spise sundt og økologisk med deres Soupasize-Me koncept. Få mad til en hel måneds forbrug for kun 2600,-

2.600,- / 5.200,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Soupanatural hjælper dig til at spise sundt og økologisk med deres Soupasize-Me koncept. Få mad til en hel måneds forbrug for kun 2600,-

Soupasize Me

Skribent: Astrid Marie Renkwitz Madsen

Foto: Kim Bjærre

For godt halvandet år siden lavede Soupanatural et forsøg under navnet Soupasize Me. Konceptet var simpelt: to testpersoner skulle i én måned leve udelukkende af Soupanaturals økologiske produkter, men måtte ellers gerne nyde livet med kaffe, øl og vin. På bare en måned tabte både Phillip og Mette sig markant, samtidig med at de begge følte sig bedre tilpas, og de fik endda påvist et lavere stressniveau af en læge. Nu lancerer Soupanatural konceptet til alle gennem downtown.dk med 50% rabat.

De fleste har et ønske om at leve sundere end de gør i praksis. Soupanatural gør det nemt for dig ved at have det hele klar til dig. Du får den fulde pakke til en hel måned med sund og økologisk mad. Alt hvad du skal gøre er at hente mad hos Soupanatural to gange om ugen.

Hvis du har drukket lidt for mange øl og snaps, og spist lidt for meget fed mad over julen, så er det måske tid til at smide et par kilo. Soupanatural har lavet en diæt, hvor alt er tilladt, bare det er øko og kommer fra Soupanatural.

Nicolai Jæpelt fortæller: "Det var bare et forsøg, men det viste sig at have mange positive virkninger. Og det er ikke fordi, at de to testpersoner ikke måtte nyde livet. De måtte drikke øko-øl, cocktails eller spise bacon, så længe det var fra vores forretning."

Nu kan du prøve Soupasize Me til halv pris gennem downtown.dk. Normalprisen er 5200 kr., og du slipper med 2600 kr. For de 2600 kr. kan du leve sundt og økologisk i en hel måned uden at skulle handle, lave mad eller tænke på varedeklarationer, discountforretninger eller gule priser.

Dette får du med hjem fra Soupanatural:

70 supper

30 stk frugt

4 grød

8 Voekeljuice

8 thy øl

8 naturfrisk sodavand

2 flasker vin

4 poser blandede nødder

4 poser blandede kerner

4 poser the eller kaffe

Sådan gør du:

Mindst to gange om ugen skal du hente dine supper hos Soupanatural. Supperne kan holde sig fire dage i køleskabet. Du er meget velkommen hos Soupanatural oftere, hvis du vil have større variation. Hver weekend får du en kasse med grødblanding, frugt, nødder, saft, sodavand og øl. Det eneste du selv skal tilføje er mælk til kaffen og supplere med ekstra frugt og grønt, hvis du spiser mere end pakken indeholder.

Det er helt op til dig selv at følge diæten, men din krop og dit energiniveau vil takke dig, hvis du kommer igennem forløbet uden sidespring. God fornøjelse.

Betingelser

 • Kan indløses fra 17.01.2011 til 15.07.2011.

Max. 60 værdibeviser til salg.

Tilbuddet skal bruges i en sammenhængende måned, man kan ikke dele det op.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tors 8.00 - 22.00

Fre og lør 10.00 - 2.00

Søn10.00 - 22.00

www.soupanatural.dk

Anmeldelser

Politiken

"Soupanatural luner i kvarteret omkring Sankt Hans Torv; Man går ikke forbi caféens vinduer uden at blive ramt af den stemning, der siver ud derfra som damp fra en kogende suppegryde."

Set på Politiken.dk

Reaktioner på Soupazize Me

"Kort sagt synes jeg at forløbet var rigtig godt, meget som jeg havde forventet at det ville blive. Jeg har også fået spist rigtig mange nødder og kerner og frugt undervejs, og blev fint mæt af det hele. sundhedsmæssigt følte jeg mig både frisk og godt tilpads. Jeg tabte ca. 3 kg undervejs.Så absolut ingen klager herfra. Kun ros.Tak for Soupazisingen!"

-Emma

Reaktioner på Soupazize Me

"Tusind tak. Det har virkelig været en fornøjelse. Overordnet har jeg kun positive ting at sige, mest af alt fordi supperne bare har været så lækre og velsmagende hver dag. Dejligt afvekslende. Alt i alt thumps up for et koncept som jeg kun har lovord til overs for og har anbefalet og fortalt vidt og bredt om til Gud og hver mand den sidste måned."

-Pernille

Aftalepart

Soupanatural
CVR: 31150965
 • Soupanatural
  Soupanatural
  Guldbergsgade 7A
  2200 Kbh N
 • Soupanatural
  Soupanatural
  Sankt Peders Stræde 29
  1453 Kbh K
Vælg variation
Vælg variation