kas_001.JPG
kas_002.JPG
Kas_003.JPG

2 x akupunktur og/eller fysioterapi-behandlinger hos den professionelle klinik casparf.dk til halv pris

350,- / 700,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

2 x akupunktur og/eller fysioterapi-behandlinger hos den professionelle klinik casparf.dk til halv pris

Reparér skader og ubalance i kroppen hos casparf.dk

Skribent: Linea Sanderbo

Foto: Kim Bjærre

Stillesiddende arbejde, at skovle sne eller en forkert hovedpude. Årsagerne til skader eller spændinger i kroppen kan være mange. Men nu kan du få bugt med ubehaget med professionel og kyndig behandling på klinikken casparf.dk

Klinikken tilbyder både behandlinger inden for fysioterapi og akupunktur. Og med dagens tilbud får du to behandlinger + analyse af baggrunden for ubehaget i kroppen

Klinikken er drevet af fysioterapeut og akupunktør Caspar Frausing. Han understreger, at det vigtigt at komme til bunds i klienternes ubalance i kroppen. Målet er at korrigere for en forkert kropsholdning og dermed give øget funktionalitet og velvære i kroppen. "Vi kigger ikke kun på symptomet, men på den større helhed", fortæller Caspar Frausing.

Behandlingerne går derfor grundigt til værks med analyse af årsagerne til problemet og derefter en effektiv behandling. Muligheden for både at behandle med fysioterapi og akupunktur gør behandlingen effektfuld. Og der er også mulighed for at få øvelser med hjem. Hver behandling er individuel, og du og Caspar Frausing vurderer i samråd, hvilken form for behandling, du har behov for.

Klinikken er velbesøgt af folk i alle aldre og med forskellige former for problemer. En stor del af klienterne har smerter i lænd og nakke på grund af stillesiddende arbejde, men klinikken hjælper også folk med eftervirkninger af blodpropper, migræne, sportsskader, allergi, piskesmæld, gigt og mange andre former for behandlingskrævende tilstande.

Så kom ind til klinikken casparf.dk og få repareret skader eller få løst op for spændinger i kroppen og opnå en større funktionalitet og tilfredshed i din hverdag.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.01.2011 til 31.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Booking skal ske online på www.casparf.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag 8:30-17:00
Tirsdag 8:30-18:00
Onsdag 7:00-15:30
Torsdag 12:00-15:30
Fredag 7:00-15:30

www.casparf.dk

Anmeldelser

CasperF.dk

"Efter adskillige blodpropper i hjernen med efterfølgende skader i bevægeapparatet, og en hofteoperation, havde jeg behov for en fysioterapeut og fik anbefalet Caspar. Skaderne blev taget under behandling af Caspars kyndige hænder og med øvelser under omhyggelig vejledning og flere behandlinger, har jeg på det nærmeste overvundet mine skavanker og lever næsten som før."

Set på CasperF.dk

CasperF.dk

"Jeg kan på det varmeste anbefale Caspar. Han er kompetent, imødekommende og behagelig. Får jeg brug for fysioterapi en anden gang, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg vil vælge, det bliver Caspar".

Set på CasperF.dk

Aftalepart

Lopperiet DUPLICATE
CVR: 30147529

Adresse

Batzkes Bakke 29
3400 Hillerød
  • Lopperiet DUPLICATE
    Ålekistevej 166
    2720 Vanløse
Vælg variation
Vælg variation