do_004.JPG
do_005.JPG
do_001.JPG

Halv pris på 30 stk. sushimenu for 2 personer tilberedt af den anerkendte og anmelderroste sushikok Pit Punnin hos Sushi-Do på Smallegade

190,- / 380,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på stor sushimenu for 2 personer tilberedt af den anerkendte og anmelderroste sushikok Pit Punnin hos Sushi-Do på Smallegade

Passion for sushi

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre


På Smallegade, lige overfor Frederiksberg Rådhus, ligger den lille perle Sushi-Do, trukket tilbage fra den travle gade. Restauranten er ejet af Pit Punnin, der er en af pionererne i sushi-branchen. Han har gennem en årrække stillet københavnernes sult med sushi i topkvalitet og mestrer det traditionelle japanske håndværk med en særlig effektiv elegance - som var hvert stykke sushi et kunstværk.

Restauranten er lille og hyggelig, og dens enkle indretning med små borde, stearinlys og dæmpet musik er med til at skabe en behagelig og intim stemning. Og med et utrolige sødt og veloplagt personale er rammerne sat for den perfekte sushi-oplevelse.

Midt i lokalet er der, efter japansk traditionen tro, opført et åbent køkken, hvor indehaveren Pit i samarbejde med en professionel sushikok står og tilbereder maden "live" for sine kunder. Det er en fryd for øjet at se kokkene fremtrylle det ene lille kunstværk efter det andet, og du får virkelig forståelsen for, hvordan det at skabe sushi er et helt særligt håndværk.

Sushien hos Sushi-Do er ikke bare delikat at se på, men selve smagsoplevelsen og kvaliteten er ikke at tage fejle af. Hver eneste bid er en lille smagssymfoni der forkæler dine smagsløg, som du ikke kan få nok af. Hele personalet er virkelig passioneret omkring deres mad og de har hjertet med under hele tilberedningen af maden, og behandler råvarerne med stor omhu og respekt.

Det er fuld fortjent at de har modtaget topplacering i den store sushitest i Smag & Behag. Dette var en blindtest, hvor de 35 jurymedlemmer var rørende enige om, at Sushi-Do skilte sig markant ud fra de øvrige 15 konkurrenter.

Pit går aldrig på kompromis med kvaliteten af råvarer: "Det er altafgørende for mig, at alt er i orden, så jeg kan stå 100% inde for det, jeg serverer. Vi anvender kvalitetsprodukter på hele linien - lige fra fisken til tangen til valg af ingefær og ris", siger han.

Elsker du sushi - eller er det første gang, du skal prøve at smage det. Så gør dig selv den store tjeneste at købe dagens tilbud. Det er en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Du vil ikke blive skuffet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.01.2011 til 18.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 1500 værdibeviser til salg.

Gælder kun til take away.

Ring mindst to timer i forvejen ved bestilling.

Husk at oplyse downtown.dk referencenummer ved bestilling.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Tirsdag - søndag: 16.00 - 21.30

www.sushi-do.dk

Anmeldelser

AOK

"…det var den bedste sushi oplevelse, jeg har haft til dags dato! Deres Sushi er fænomenal, indretningen er hyggelig og serveringen var hjælpsom, venlig og smilende".

Set på www.aok.dk

AOK

"Jeg kan og vil kun give Sushi-Do mine ALLERBEDSTE anbefalinger og forslå alle at spise her".

Set på www.aok.dk

AOK

" I must say this is by far the best sushi in Copenhagen (...) The sushi and the rolls are made by the most skilled I have yet experienced during my stay in this lovely city".

Set på www.aok.dk

Aftalepart

Sushi-Do
CVR: ??
  • Sushi-Do
    Sushi-Do
    Smallegade 20A
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation