detlillevinhus_001.JPG
detlillevinhus_002.JPG
detlillevinhus_003.JPG
detlillevinhus_004.JPG
detlillevinhus_005.JPG
detlillevinhus_006.JPG
detlillevinhus_007.JPG
detlillevinhus_008.JPG
detlillevinhus_009.JPG
detlillevinhus_010.JPG
detlillevinhus_011.JPG
detlillevinhus_012.JPG
detlillevinhus_013.JPG
detlillevinhus_014.JPG

Tapastallerkner i Det Lille Vinhus

169,- / 338,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nyd 2 tapastallerkner hos Det Lille Vinhus i Sølvgade. I får bl.a. 3 slags chorizo, 3 oste, pate, semi-dried tomater, oliven, pesto & friskbagt brød

Succes-vinhus i nye lokaler

 

Journalist: Rose Maria Værnet & Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Downtown-redaktionen er vilde med Det Lille Vinhus, som vi før har besøgt til vinsmagning (læs evt. om det her). Nu har vi igen været forbi Det Lille Vinhus, og denne gang smagte vi de lækre tapastallerkner med et glas formidabel Soffumbergo-drue.

 

Siden Det Lille Vinhus var på Downtown første gang har tingene virkelig taget fart for den vinglade forretning. For at leve op til den støt stigende efterspørgsel, rykkede de for nyligt ind i nye og større omgivelser på Sølvgade med egen vinbutik. De nye lokaler har også en flot og hyggelig vinkælder, hvor tapastallerknerne bliver serveret. ”Den her åbnede vi champagne med i går,” smiler Lars Kroman, der ejer Det Lille Vinhus, og afslører en skinnende sabel i en flot trækasse. ”Herinde har vi nogle gange buffet,” forklarer han og viser os et andet kælderrum, som er fyldt helt op med vin og et stort bord.

 

Endelig er det tid til tapas-smagning. Lars serverer to flotte tallerkner med blandt andet chorizo-skiver, ost og oliven. Ved siden af er der tre skåle med pesto, oliven-tapenade og semi-dried cherrytomater – samt en kurv med skiver af italiensk brød. Jeg er især vild med de græske oliven, de smagfulde cherrytomater og den mælkede Tomme de Savoie-ost.

 

Til tapasen byder Lars på et glas rødvin, som vi først smager uden nogen nærmere introduktion. En utrolig velsmagende og frugtig drue med en velbalanceret sødme, noterer jeg mig. Lidt efter forklarer Lars: ”Det er jo lidt en tøse-vin, men den er bare virkelig god og man kan servere den for alle.” Den såkaldte Soffumbergo-vin stammer ifølge Lars fra en lille, nordøst-italiensk og familieejet vingård, der hedder Comelli. 

 

”Der bliver ikke produceret så mange af flaskerne, familien dyrker det mere som en hobby. Men jeg synes, man kan smage, at det er udvalgte og håndplukkede druer, den er lavet på,” forklarer Lars om 2009-vinen, der er lavet på druer fra henholdsvis Merlot, Cabernet Sauvignon, Peduncolo Rosso og Pignolo.

 

Ærlig talt er det en af de bedste vine, jeg har smagt. Jeg kan heller ikke stå for fristelsen og køber en flaske med hjem. Glæd jer til en lækker tapas – og und jer selv lidt god vin til delikatesserne.

Betingelser

 • Kan indløses fra 07.06.2012 til 07.09.2012.
 • Gælder kun hverdage fra kl. 11-16.
 • Bordbestilling foregår via kalenderen på hjemmesiden. Opret dig som bruger og tilmeldt dig ”Tapastallerkner i vinkælderen” den ønskede dato med navne, antal deltagere og telefonnummer. 
 • Værdibeviset skal medbringes på dagen.


Information

 • Åbningstider:
  Gælder kun hverdage fra kl. 11-16.
 • Øvrige åbningstider:
  Mandag til fredag fra 11:00 - 17:00
  Lørdag fra 10:00 - 13:00
 • Se Det Lille Vinhus’ kalender for tidspunkterne og booking.
 • Hjemmeside: www.detlillevinhus.dk

Aftalepart

Det Lille Vinhus
CVR: 33858701

Adresse

Palægade 8
1261 Kbh K
 • Det Lille Vinhus
  Sølvgade 85
  1307 København K
Vælg variation
Vælg variation